featured

Bu altcoin, kısa vadede Bitcoin’den daha iyi performans gösterebilir! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO, grafiğindeki yükseliş modeli sebebiyle olumlu bir işaret gönderiyor. Elverişli yükseliş senaryosu altında, bu modeldeki bir boğa döngüsü, fiyatı 0,45 dolar civarında bulunan genel direnç noktasına itebilir. Bununla birlikte, alıcılar şu anda 0,29 dolarlık yükselişle bu hedefe ulaşmak için bir adım atıyor.

0,29 dolardan yükseliş eğilimi, altcoin fiyatını %14,3 oranında artırabilir. Aşağı eğimli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), potansiyel bir rallinin çoklu dirençle karşılaşabileceğini gösteriyor

Algorand için işlem hacmi 400 milyon dolardır. Bu da son 24 saat içinde %118’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

ALGO fiyatı, grafikteki modelin oluşmasından önce son beş aydır yatay hareket ediyordu. ABD Merkez Bankası’nın artan faiz oranı artışları, Rusya-Ukrayna savaşı ve son olarak FTX kripto borsasının çökmesi gibi birçok makroekonomik olaya rağmen ALGO, yatırımcıların bu ticaret düzenine kesinlikle saygı duyduğunu gösteren modelin içinde kaldı.

Ayrıca, 18 Kasım’da altcoin’in fiyatı alt destek trend çizgisinden toparlanarak model içinde yeni bir boğa döngüsünü tetikledi. Bu yükseliş tersine dönüşü, 0,29 dolarlık yerel direnci kırdı ve fiyat toparlanması için ek bir onay sağladı.

altcoin ALGO

Ancak bugün altcoin’in fiyatı %2 oranında değer kaybetti. Bu hareketi ile kırılan direnç noktası yeniden test edildi. Alıcılar 0,29 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa fiyatı %14,3 oranında artıracak bir ralli başlayabilir. Bu ralli sonucunda ise ALGO fiyatı sırasıyla 0,33 dolar ve 0,37 dolar seviyelerinde bulunan engelleri kırabilir.

Bununla birlikte altcoin’in fiyatı, mevcut modelin herhangi bir trend çizgisini kırdığında, devam eden yatay trendden kurtulacaktır.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük RSI eğiminin nötr çizginin (%50) üzerinde potansiyel bir kesişmesi, yukarıda bahsedilen yükseliş tezini takip etmek için olumlu piyasa duyarlılığına işaret edecektir.

EMA’lar: 20 günlük EMA, ALGO fiyatına dip desteğe geri dönmesi için baskı yapıyor. Ayrıca, fiyat yükselmeye devam ederken diğer EMA’lardan (50, 100 ve 200) benzer bir dirençle karşılaşacak.

ALGO için mevcut eğilim düşüş yönünde iken volatilite ise orta seviyede. Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,33 dolar ve 0,37 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,29 dolar ve 0,255 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin