featured

Üç ayın en yüksek seviyesine ulaşan bu altcoin, ivmesini koruyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Harmony (ONE), bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişe işaret ediyor. Fiyat, bugünkü işlem seansına düşük bir seviye ile başladı. Ancak daha sonra seansın en yüksek seviyesi olan 0,029 doları test etmek için hızla toparlandı. Bu seviye, haziran ayına kadar uzanan güçlü bir direnç bölgesidir. Ek satın alma baskısı, fiyatı yeni yüksek seviyelere doğru itebilir.

Bununla birlikte, kısa zaman diliminde bir geri çekilme kenarda kalan yatırımcılar tarafından kullanılabilecek sağlıklı bir düzeltmenin yaklaşmakta olduğunu gösteriyor. Bunun sonucunda da ayılar 0,026 dolarda bulunan destek noktasına ulaşabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada ONE son 24 saatte %4,46 oranında değer kazandı ve 0,028 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri %3’ten fazla bir düşüş yaşamasına rağmen 400 milyon doların üzerine çıktı. 24 saatlik işlem hacmi ise %47 oranında bir kayıpla 431,815,510 dolara geriledi.

Altcoin, önceki günün hareketsizliğinin ardından  uğun yükselişte. Fiyat kritik 50 günlük EMA seviyesinin yakınında bulunan 0,026 dolardan destek alıyor.

Altcoin, yükseliş için fırsat arıyor

ONE boğaları üç aylık direnç bölgesini test ederken daha yüksek seviyeden bir geri çekilmeye işaret ediyor. Boğalar bitkin görünüyor ve kazanımları ilerletmek için ek katılımcılar arıyor.

Fiyat, satış ivmesi ile ayıları çeken bir toparlanma yaptı. Kazançları sürdürmek için boğalara acil bir çağrı gerekiyor.

altcoin ONE grafik

Altcoin fiyatının %0,618 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında 0,026 dolardan destek alması bekleniyor. Fibonacci düzeltmesi, kritik düzeyde destek sunan 0,021 doların en düşük seviyelerine kadar uzanıyor. Ayrıca, Harmony fiyatı daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşüşler yapıyor. Önceki trendin ardından, fiyat bir düzeltme için hazırlanıyor olabilir. Ancak genel eğilim olumlu kalmaya devam ediyor.

Yenilenen bir satın alma baskısı, söz konusu fiyat düzeltmesinden kaçınabilir ve seansın en düşük seviyesi olan 0,027 dolardan geri dönebilir. Bu gerçekleşirse, ilk yukarı yönlü hedef 0,331 dolar ve ardından psikolojik olarak önemli olan 0,040 dolar seviyesi olacak.

Öte yandan devam eden yukarı yönlü baskı, satış hareketlerini 0,26 dolara doğru tetikleyebilir. Bu, ayıları umutlandıracak ve 0,023 doları hedeflemelerine sebep olacaktır.

Düşüş eğilimi gösteren bir RSI, yaklaşmakta olan düşüş görünümüne işaret ediyor. RSI, şu anda 60 endeksinde bulunuyor. Göstergede bir düşüş, aşağı yönlü momentumu güçlendirecektir.

1 saatlik grafik analizi

Saatlik zaman dilimindeki RSI göstergesi, ortalama hattın alıcı hattı tarafından test edildiğini ve şu anda onu aşmaya çalıştığını gösteriyor. Başarılı olursa, 0,25 dolara doğru bir geri çekilme ile sonuçlanacaktır.

Sonuç olarak, altcoin için genel hava hafif yükseliş eğilimi gösteriyor. 0,29 doların üzerinde bir günlük kapanış, daha fazla kazanç için kapıları açacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin