Bu altcoin ile ilgili belirsizlik bu seviyenin kırılmasıyla son bulabilir!
Bu altcoin ile ilgili belirsizlik bu seviyenin kırılmasıyla son bulabilir!

Bu altcoin ile ilgili belirsizlik bu seviyenin kırılmasıyla son bulabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin DOT fiyatında devam eden düzeltme aşaması 7,35 da bir soluk aldı ve küçük bir konsolidasyonu tetikledi. Dolayısıyla fiyatın aşağı yönlü trend çizgisi ile sağlanabilecek bu sarsılmaz hareketten kurtulması için ekstra bir güce ihtiyaç duyulmaktadır.

Polkadot (DOT) anahtar noktaları:

  • Altcoin grafiği, haftalık zaman çerçevesi grafiğinde art arda dört kırmızı mum gösteriyor.
  • Düşen trend çizgisi, devam eden düşüşün devamını destekleyebilir.
  • Polkadot kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi 1,35 Milyar Dolar, bu da %87’lik bir artışa denk geliyor.

DOT/USDT Chart

30 Nisan tarihinde DOT satıcıları, üç aylık konsolidasyon aralığının 16 dolarlık alt desteğini kırdı. Yenilenen satış momentumu, Mayıs ayı başındaki satışlarla birleştiğinde, kripto para fiyatını 7,34 doların en düşük seviyesine indirdi.

Altcoin 23,5 dolarlık son yükselişten düşüş %69’luk bir kayıp kaydediyor. Bununla birlikte, yaklaşık üç haftadır, DOT fiyatı, piyasa katılımcıları arasında belirsizliğe işaret eden yatay bir ralliye tanık oldu.

Bu iki aylık düşüş, ilgilenen yatırımcılar için mükemmel açığa satış fırsatları sağlayan azalan bir trend çizgisine karşılık verdi. Ek olarak, kripto para fiyatları direnç trend çizgisine yaklaştıkça, yatırımcılar ek satış baskısı yaşayabilir. Olası geri dönüş, DOT fiyatını 7,34 dolarlık desteğe veya daha da aşağıya çekebilir. Öte yandan, DOT fiyatı dinamik direnç trend çizgisini kırabilirse, alıcılar fiyatı %142 artarak 23,5 dolara kadar çıkması beklenebilir.

Teknik Analiz

Yükselen bir geçişin ardından altcoin MACD ve sinyal çizgisi yükselişi, yükseliş momentumundaki büyümeyi yansıtıyor. Ayrıca, bu toplanma eğimleri, tarafsız bölgeyi geçmesi durumunda alıcılar için ek onay sağlar. Bununla birlikte, 20 günlük EMA, azalan trend çizgisine benzer şekilde DOT fiyatına dinamik direnç sunuyor. Ayrıca, sırasıyla 15 dolar ve 16 dolar seviyeleriyle uyumlu 50 ve 100 günlük EMA, beklenen ralliyi durdurmaya çalışabilir.

Direnç seviyeleri: 10 dolar ve 12 dolar

Destek seviyeleri: 7 dolar ve 4,6 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin