Bu altcoin için teknik göstergeler yükselişi işaret ediyor! işte detaylar
Bu altcoin için teknik göstergeler yükselişi işaret ediyor! işte detaylar

Bu altcoin için teknik göstergeler yükselişi işaret ediyor! işte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta Polkadot’un altcoin’i DOT’un Temmuz’dan bu yana en keskin yükselişine tanık olduk. Bu nedenle, analistlerin özellikle yakın zamanda düşük aralığını yeniden test ettikten sonra başka bir ralliye tanık olabilir.

Altcoin için olumlu bir talep kayması, DOT’un yukarı yönlü devam etmesini destekleyebilir. Polkadot kısa süre önce adaylık havuzlarının başladığını duyurdu. Bu kararın fiyatı ne yönde etkileyeceği ise belirsziliğini koruyor.

Polkadot’un resmi duyurusuna göre, adaylık havuzları DOT sahiplerinin ödüller kazanmasına olanak tanıyacak. Bu teşvik, DOT için daha fazla talebi teşvik edebilir. Tokenin sosyal hakimiyeti ve sosyal hacmi, duyurunun aynı gününde büyük bir artış kaydetti.

Polkadot için teknik göstergeler

DOT metrics

Sosyal metrik artışı, piyasayı boğaların lehine çevirmiş gibi görünüyor. Ayrıca DOT’un ağırlıklı duyarlılığında haftalık en yüksek değerine doğru bir artış gözlemledik. Bu, yatırımcıların ilgisinin hızla geri aktığını ve bunun önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla yükselişe yol açabileceğini gösteriyor.

DOT’un piyasa değeri, duyarlılık kayması ve DOT’a geri akan likiditenin bir sonucu olarak, yazım sırasında son 24 saatte 186 milyon doların üzerinde büyüdü. Bu sonuç, son iki günde güçlü bir birikim olduğunu gösteriyor.

DOT metrics

DOT’un fiyat hareketine hızlı bir bakış, boğaların bu kadar çabuk geri gelmek istemesinin başka bir nedeni olabileceğini gösteriyor. Altcoin Ekim ayı sonundaki ralli sırasında Ekim ayının en düşük seviyesinden geri döndükten sonra %17’lik bir ralliyi tamamladı.

DOT price action

Ek olarak, son yaşanan ralliden sonraki olumsuzluk yatırımcıların genellikle pivot bölge olarak kullandığı bir başka gösterge olan %50 RSI seviyesinin yeniden test edilmesini tetikledi. Yükselişe geçme ihtimali yüksek kalırken, yazım sırasında DOT’un potansiyelini yukarı yönlü etkilemiş olabilecek FOMC öncesi dalgalanmalar yaşadığını belirtmekte fayda var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin