Altcoin

Bu altcoin için kritik seviye belirlendi: Kırılırsa bayram var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – HBAR altcoin’in fiyatı, 0,33 dolarlık yüksek seviye kırılırsa %50’ye varan bir ralli ile 0,50 dolara ulaşma potansiyeline sahip.

Hedera (HBAR) nedir?

Hedera, işletmelerin ve bireylerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasına olanak tanıyan, merkeziyetsizlik için en popüler güvenilir, dayanıklı, kurumsal düzeyde ağlardan biridir. Kararsız performans ve yavaş hızlar gibi eski blok zinciri tabanlı platformların sahip olduğu bazı sorunları ortadan kaldırabilecek daha adil ve verimli bir platform olması amaçlanmıştır.

HBAR: Geçmiş performans

Geçen hafta içinde neredeyse %20’lik bir fiyat artışı ile HBAR altcoin fiyatı, 0,33 dolarlık bir önceki yüksek seviyenin üzerine çıktı. Ayrıca, gün içi işlem hacmindeki %80’lik artış, satın alma baskısında bir artış olduğunu gösteriyor. Fiyat hareketi, altcoin’e yönelik artan pozitif ilgiyi gösteren, boğayı saran bir mum çubuğunun devamlı oluşumunu gösteriyor.

HBAR altcoin teknik grafiği

HBAR teknik analiz

HBAR altcoin fiyatı, günlük grafikte 0,28 dolar civarında bulunan taleple birlikte V şeklinde ani bir toparlanma gösteriyor. Ayrıca, bir önceki yükselişin 0,33 dolardan kırılması, fiyatın 0,42 dolara sıçrayabileceğini ortaya koyuyor.

%58’deki RSI göstergesi, günlük grafikte %50 işaretinin üzerine çıktığından eğimde yavaş ama istikrarlı bir artış gösteriyor. Ayrıca eğim, %56 ile direncin üzerine çıkarak yukarı yönlü bir hareketin devamını işaret ediyor.

MACD göstergesi, hızlı çizginin yavaş çizgiye yaklaştıktan sonra ani bir ters dönüş verdiğini gösteriyor bu nedenle, düşüş eğilimini önlüyor. Yükseliş histogramındaki büyüme, geri dönüşle yeniden başladı ve bir boğa koşusunu gösteriyor.

Altcoin’in fiyatını ne bekliyor?

0,33 dolarlık yükseliş kırılması, HBAR, için yükseliş umutları olan tüccarlar için mükemmel bir giriş noktasıdır. Fiyat hareketi, satın alma baskısı devam ederse 0,42 ABD Doları veya 0,50 ABD Doları’na doğru bir boğa koşusu öneriyor. Ayrıca teknik göstergeler de sağlam yükseliş sinyalleri veriyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin