featured

Bu altcoin için Hard Fork günü: Peki fiyat nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralarda yapılan güncellemeler sayesinde fiyatlanmalar olumlu yönde etkilenebiliyor. Projelerin izlediği yol haritası, güncelleme ve testnet gibi çalışmalar kendi yerel tokenlerini yükseltiyor. Son olarak bir altcoin’de gerçekleşen Hard Fork, fiyata etki etmesi bekleniyor.

Piyasanın en değerli 29. varlığı Monero için önemli bir duyuru geldi. Platform merakla beklenen Hard Fork çalışmasını toplulukla paylaştı. Yatırımcılar ise Hard Fork sonrası fiyata nasıl bir iyileşme olacağını merak ediyor.

Monero (XMR) fiyatı, 13 Ağustos’ta planlanan ağ Hard Fork’undan bir gün önce %7’nin üzerinde tepki gösterdi. Gizlilik kripto para birimi protokolü; işlem gizliliğini, hızı, güvenliği, cüzdan senkronizasyonunu iyileştirmek amaçlı bir Hard Fork planladı.

Altcoin ağ yükseltmesi 

Kripto para birimi sadece belli başlı iyileştirmeleri yapmak istemiyor. Bunun yanında sorunsuz bir kullanım ile beraber ücret oynaklığını azaltmak niyetinde.

Monero gizlilik protokolü, 13 Ağustos’ta 2.688.888 blokta bir Hard Fork aracılığıyla planlanan ağ yükseltmesini duyurdu. Gizlilik protokolü resmi olarak CLI & GUI v0.18.1.0 “Fluorin Fermi” ve Ledger Monero Uygulaması v1.8.0’ı yayınladı.

Altcoin, planlanan protokol yükseltmesine hazırlanmak için kullanıcılar, hizmetler, yatırımcılar, havuz operatörleri veya borsaların v0.18’i çalıştırması çok önemlidir. En son yükseltme, çoğunlukla Monero için gizliliği, güvenliği, işlemleri ve cüzdan senkronizasyonunu iyileştirecek.

Ağ yükseltmesiyle Monero’daki her işlemin temel gizliliğini artacaktır. Yükseltilmiş Bulletproofs algoritması “Bulletproofs+”, işlem boyutunu küçültecek ve doğrulama performansını %5-7 oranında artırarak işlemleri daha hızlı hale getirecektir. Ayrıca, görünüm etiketleri cüzdan senkronizasyon sürelerini %30-40 oranında iyileştirecek ve ücret değişiklikleri ücret dalgalanmasını en aza indirecek ve güvenliği artıracaktır.

Binance, altcoin için desteğini duyurdu

Kripto borsası Binance kısa süre önce Monero ağ yükseltmesi ve Hard Fork desteğini duyurdu. Piyasanın önemli projelerine her zaman destek veren şirket, altcoin’in ağ yükseltmesi için yanında olmaktan kaçınmadı. Binance, 13 Ağustos Cumartesi günü 17’de XMR için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını da belirtti. 

XMR fiyatı yukarı hareketini sürdürüyor

Monero (XMR) fiyatı, Monero bir ağ yükseltmesinden geçerken bir günde %7’nin üzerinde yükseldi. Ayrıca, fiyat Haziran ortasından bu yana %65’in üzerinde yükseldi. Tarihsel olarak, fiyat, Monero yükseltmesinden sonra büyük bir yukarı yönlü ivme gördü.

Altcoin ağ yükseltmesiyle beraber fiyatı büyük olasılıkla 200 doların üzerine çıkarmak istiyor. XMR’nin ana hedefi ise 217 dolarda bulunan dirence ulaşmak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin