featured

Düşüş devam ediyor! Kripto para yatırımcıları bu altcoin için hangi seviyeleri beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası 2022 yılına pek de iyi bir başlangıç yapamadı. 2021 aralık ayının ikinci yarısından beri altcoin Hedera önceki düzeltmesinden kurtulmaya çalışıyordu. Bununla birlikte, fiyat 0,329 dolarlık direnç noktasını geçemedi. Bu da düşüş eğilimine neden oldu. Teknik grafik, devam eden satışı artırabilecek bir çift tepe modelini gösteriyor.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

HBAR, 200-DMA hattının içerisinde işlem görüyor.

Hedera için gün içi işlem hacmi ise 178,1 milyar dolar. Bu da %24,1 oranında bir zarara işaret ediyor.

Kripto para birimi uzun zamandır var olan bir direnç trend çizgisinden ve 0,28 dolarlık yatay seviyeden büyük bir çıkış yaptı. Fiyat, kırılma seviyesinin üzerinde kalmayı başarsa da alıcılar 0,323 dolarlık direnci kıramadı.

Altcoin, bu genel direnci kırmak için birkaç girişimde bulundu. Ancak oldukça yoğun olan arz baskısı, fiyatın yoluna devam etmesini engelledi. Ayrıca, kripto piyasasında son zamanlarda yaşanan büyük oranlardaki değer kayıpları satış aktivitesini körükledi. Böylece fiyatı 0.285 dolar seviyesindeki destek noktasına düşürdü.

200 günlük EMA çizgisi 0,285 dolar ile birleşiyor. Bu nedenle, fiyat hareketine benzer şekilde kripto para birimi de EMA’ları tanımlayan bu eğilimin üzerinde tutamadı. Fiyat, önemli DMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altında işlem görüyor. Dolayısıyla da düşüş eğilimi gösteriyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (68) nötr çizginin ve 20-SMA’nın altına düşerek fiyatta düşüş hissinin hâkim olduğu yönündeki görüşleri destekliyor.

Hedera 4 saatlik grafik incelemesi

0,323 dolarlık dirençten yaşanan ikinci bir ret, 4 saatlik grafiğinde çift tepeli bir model oluşturdu. Şu anda, altcoin fiyatı 0.285 dolar seviyesindeki destek noktasını kırmaya çalışıyor. Kripto para yatırımcıları bu seviyenin altında gerçekleşecek bir günlük mum kapanışını beklemeli. Bunu beklemek yatırımcılara Hedera için kısa vadeli bir ticaret fırsatı sunabilir.

altcoin HBAR 4 saatlik grafik

Süper trend göstergeleri de HBAR fiyatındaki düşüş rallisini vurguluyor.

Teknik tablo, bu madeni para için önemli direnç seviyelerinin 0,323 dolar ve ardından 0,367 dolar seviyelerinde olduğunu gösteriyor. Diğer yandan, destek seviyeleri ise 0,28 dolar ve 0,21 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin