Bu altcoin için grafikler yükselişi işaret ediyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin için grafikler yükselişi işaret ediyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin için grafikler yükselişi işaret ediyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto boğaları geri dönerken, NFT odaklı ağlara özgü olanlar da dahil olmak üzere birçok altcoin yükselişe geçebilir. FLOW bu kategoride yer alıyor ve fiyat hareketine bakıldığında, en son düştüğü seviyeden yaklaşık %65 yükseliş kaydetti.

En son yükselişine rağmen FLOW, 2,31 dolar fiyat aralığına yakın Mayıs destek seviyesinin altında kaldı. Hafta ortasındaki geri çekilmesi, trendin bir düzeltme lehine ivme kaybetme olasılığını vurguladı. Ancak, fiyat geri dönmeyi başardı ve boğalar tekrar kontrol altına alındı. FLOW, yazım sırasında 1,88 dolardan işlem görüyordu. Ancak alt, önceki desteğe ulaşmak için yeterince yükseliş kaydetmesi gerekiyor.

FLOW’un Para Akışı Göstergesi (MFI), altcoinin Haziran ortasından bu yana aşırı satın alındığını doğruladı. Ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yukarı yönlü hareket ediyordu ve yazım sırasında 59,18 seviyesinde yer alıyor.  Bununla birlikte, henüz aşırı satın alınmadı, bu nedenle yatırımcı duyarlılığı ayılar lehine değişmeden fiyat biraz daha yükselebilir.

FLOW’un yakın zamanda elde ettiği kazanımlara tutunma yeteneği, Teleport köprüsü hakkında yakın zamanda yapılan bir duyurudan kaynaklanıyor olabilir. Duyuru, Ethereum kullanıcılarının USDC’yi Flow blockchaine aktarabileceğini ortaya koydu. Duyurunun anlamı, Ethereum’dan çok sayıda fon akışının potansiyel olarak kilidini açabileceği yönünde oldu.

FLOW’un kesintiye uğrama olasılığı nedir?

FLOW NFT’leri son 30 gün içinde önemli etkinlik oluşturdu. Toplam NFT alım satım hacimleri 15 Temmuz’da 7,01 milyon dolara kadar yükseldi ancak o zamandan beri büyük ölçüde azaldı. NFT metrikleri ayrıca FLOW ağındaki NFT’ler hakkında ilginç bir şey ortaya koyuyor. Yatırımcılar, 100.000 dolardan fazla NFT satın alan yeni veya benzersiz adreslerin sayısının ortaya çıkardığı daha pahalı NFT’lerle daha fazla ilgileniyor gibi görünüyor.

NFT hacimleriyle ilgili son zamanlarda olumsuzluklar sürüyor. Bu gözlem doğruysa, önümüzdeki birkaç gün olumsuz yönde başka bir kaymaya neden olabilir. Mevcut fiyat seviyesinin neredeyse aşırı alım niteliği göz önüne alındığında, bu giderek daha olasıdır. Balinalar 22 Temmuz itibariyle FLOW varlıklarını azaltarak düşüş baskısına katkıda bulundu.

FLOW yatırımcıları elde edilen verilere göre düşüş eğilimini benimsiyor gibi duruyor. Bu, mevcut yükselişin en azından önemli bir geri çekilmeye kadar sınırlı olabileceğinin bir işareti olabilir. Bununla birlikte, genel piyasa hissiyatı yukarı yönlü olmaya devam ederse, uzun bir yükseliş dalgasının hala önemli bir olasılığı var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin