Bu altcoin için göstergeler olumlu sinyaller veriyor! Takip edilcek seviyeler
Bu altcoin için göstergeler olumlu sinyaller veriyor! Takip edilcek seviyeler

Bu altcoin için göstergeler olumlu sinyaller veriyor! Takip edilcek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin BNB Coin fiyatı yükseliş yapısını sürdürüyor. Altcoin direnci reddetme yolunda ilerleyişine devam ediyor. Token fiyatın 8 ve 20 günlük EMA’yı geri alması nedeniyle BNB, temel desteğin üzerinde işlem görüyor. BNB’nin fiyatı, günlük zaman diliminde yuvarlak bir dip oluşturmayı hedefliyor.

Binance Coin (BNB), yükseliş yapısını geri kazanmasının ardından USDT karşısında güçlü görünümüne devam etti. Binance Coin (BNB), altcoin fiyatlarının ve kripto piyasasının ana destek alanlarından sıçramaya çalıştığı için olumlu bir yanıt aldı. BNB fiyatı, 337 dolarlık anahtar direncin yeniden test edilmesi için daha istikrarlı görünüyor.

Haftalık Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Piyasanın nereye gittiğine dair çok fazla belirsizlik varken kilit desteğini 270 dolarda tutmak için mücadele etmesine rağmen, BNB’nin fiyatı bu bölgede büyük bir güç gösterdi. BNB’nin fiyatının büyük toparlanma işaretleri göstermeye devam ettiğine ve son aylarda 660 dolarlık bir bölgeden büyük bir düşüşe rağmen yatırım getirisini (ROI) aştı.

BNB’nin fiyatı geçtiğimiz haftalarda 340 dolarlık bir bölgeye yükseldi. Yükseliş yapısından düştüğü için reddedilme ile karşı karşıya kaldı.

BNB’nin fiyatının kırılması ve fiyatın 400 ile 450 dolar arasında daha fazla yükseliş senaryosuna devam etmesi için 350 doların üzerinde kalması gerekiyor.

Günlük zaman diliminde, BNB fiyatı güçlü görünmeye devam ediyor çünkü fiyat, günlük zaman diliminde yuvarlak dipli yükseliş modelini tamamlamayı hedefliyor. Altcoin bu fiyatı tamamlarsa 400 dolar seviyesine kadar yükselebilir. BNB’nin fiyatı şu anda 8 ve 20 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) üzerinde 295 dolardan işlem görüyor.

BNB fiyatı için günlük direnç: 340 dolar

BNB fiyatı için günlük destek: 290-270 dolar

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin