Bu altcoin için bir sonraki durak dip olabilir!
Bu altcoin için bir sonraki durak dip olabilir!

Dikkat: Bu altcoin için bir sonraki durak dip olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP diğer altcoin’lerde de olduğu gibi geçici bir toparlanmaya rağmen daha yükseğe çıkamadı ve ana desteğine geri döndü.

Temel destek seviyeleri: 0,58 ve 0,50 dolar

Anahtar Direnç seviyesi: 0,65 dolar ve 0,70 dolar

XRP, fiyatın son birkaç gün içinde konsolidasyon aşamasından düşmesinin ardından 0,58 dolar ile bir kez daha kritik destek seviyesiyle karşı karşıya.

Fiyat düşüşünü düşük hacim de takip etti ve bu seviyedeki zayıflık, daha fazla düşüşü tetikleyebilir. Direnç 0,65 dolar ve önümüzdeki birkaç gün içinde test edilmesi pek mümkün değil.

Bu altcoin için bir sonraki durak dip olabilir!

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: XRP, minimum hacimden muzdarip ve alıcılar XRP’nin fiyatını daha yükseğe taşıyamıyorlar. Toplam hacim de 22 Ocak’taki satıştan bu yana düşüşte.

RSI: Fiyattaki bu son düşüşle birlikte günlük RSI aşırı satım alanına düştü ve bu durum fiyat hareketindeki zayıflığı gösteriyor.

MACD: Günlük MACD düşüş eğiliminde ve şimdi hareketli ortalamalar ve histogram genişliyor. Bu durum aşağı yönlü bir fiyat hareketini gösteriyor.

Bu altcoin için bir sonraki durak dip olabilir!

XRP fiyatı için kısa vadeli tahmin

Dar bir aralıkta biraz tereddüt ve konsolidasyondan sonra, XRP 0,58 dolardan kritik desteğe geri döndü. Alıcılar XRP’yi bu kilit seviyenin üzerinde tutamazlarsa, XRP muhtemelen alıcıların daha fazla güç gösterebileceği 0,50 dolara düşecek. Bu yazının yazıldığı sırada, momentum satıcıların lehine.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin