Bu altcoin hızla toparlandı! Kısa vadede kayıplar telafi edilecek gibi görünüyor
Bu altcoin hızla toparlandı! Kısa vadede kayıplar telafi edilecek gibi görünüyor

Bu altcoin hızla toparlandı! Kısa vadede kayıplar telafi edilecek gibi görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA, 12 Mayıs’taki çöküşten bu yana %50’nin üzerinde ralli yaptı ve altcoin şu anda önemli bir direncin altında bulunuyor.

Temel destek seviyesi: 0,40 dolar

Temel direnç seviyeleri: 0,60 ve 0,75 dolar

Geçtiğimiz birkaç gün içinde altcoin, 0,40 dolarlık kilit destekten 0,60 dolarlık dirence doğru çok hızlı hareket ederek bir yardım rallisine girdi. Alıcılar, fiyatları 0,60 doların üzerine çıkarmak ve bir sonraki önemli seviyeye 0,75 dolardan geçmek istiyorlarsa, bu ivmeyi sürdürmek zorundalar.

ADAUSDT_2022-05-16_16-19-25

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim 12 Mayıs’ta yükseldi ancak ardından hızla azaldı. Bununla birlikte, altcoin önemli bir toparlanma yaşadı.

RSI: Günlük RSI 30 puanın altına düştü ancak daha sonra toparlandı ve şu anda daha yüksek bir dip yapmaya çalışıyor. Başarılı olursa, ADA sürekli bir iyileşme için zemin hazırlayabilir.

MACD: Günlük MACD düşüş eğilimini koruyor, ancak histogram daha yüksek dipler yapıyor. Bu böyle devam ettiği sürece, yakın vadede iyimser olmak için nedenler var.

ADAUSDT_2022-05-16_16-19-54

ADA için önyargı tarafsızdır. Altcoin’in yükselişe geçmesi için kilit direnci 0,60 dolardan kırması gerekiyor.

ADA fiyatı için kısa vadeli tahmin

Cardano, bu yıl 1,6 dolardan (Ocak) 0,40 dolara (Mayıs) önemli bir düzeltme yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada, kripto para biriminin sürekli bir yardım rallisine girme şansı var gibi görünüyor. Ancak, piyasa çok oynak olmaya devam ettiği için dikkatli olmak önemli.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin