featured

Bu altcoin, piyasadaki olumsuz hissiyattan etkilenmemeyi başarmıştı! Şovu devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Quant (QNT), geçtiğimiz haftalarda ve aylarda kayda değer ve tutarlı kazançlar elde etmeyi başardı.

Yüksek kazançlar ve ralliler normalde bir ayı piyasasında pek karşılaşılan şeyler değildir. Ancak QNT, 28 Eylül’de altı ayın en yüksek seviyesi olan 145,80 dolara ulaşarak trende meydan okudu. QNT yatırımcıları, son birkaç haftadır tatlı kârlar elde etmek için büyük bir şansa sahip oldular.

Bu yazının yazıldığı sırada QNT, 130 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %4 oranında bir düşüş kaydettiği anlamına geliyor. Peki şimdi, yatırımcıların kârlarını realize etmeleri daha fazla düşüşe sebep olabilir mi?

Ağ canlı kaldı

Quant’ın 3 aylık yatırım getirisi, Bitcoin (%0,28) ve Ethereum’un (%24,47) getirisine kıyasla %148,05 idi. Bu yükseliş, proje için oldukça canlı bir ağ ve yüksek sosyal hacimlerle desteklendi.

Santiment verilerinin gösterdiği gibi, sosyal hype dışında, ticaret hacmi ve günlük aktif adreslerin tümü altcoin’in yükselişini destekledi.

altcoin QNT grafik

Günlük aktif adreslerdeki sağlıklı bir artışın yanı sıra hacimdeki istikrarlı bir artış, ağa akın eden daha fazla kullanıcıya işaret etti. Hacim ve günlük aktif adreslerin her ikisi de 28 Eylül’de zirve yaptı.

Ek olarak, 100 ile 1,000 adet QNT token’ı tutan balina adresleri, haziran ayından bu yana sürekli bir büyüme kaydetti. Ancak asıl büyük artış 19 Eylül’de görüldü.

Altcoin’in toparlanması için neye ihtiyacı var?

QNT, 27 Eylül’deki 122 dolarlık yerel dip seviyesinden ertesi gün erken saatlerde 145 dolarlık aylık en yüksek seviyesine yükseldi.

Ani kazançlar, fiyatların 128 dolar ve 133 dolar seviyelerinde bulunan kritik direnç noktalarının  üzerine çıkmasının ardından geldi.

Şimdi, altcoin’in fiyatı 130 dolarlık düşük fiyat seviyesine geri döndüğünde, günlük grafikte RSI değeri satın alma baskısını hafifletiyor. Fiyat rallisinin azalmasıyla birlikte AC göstergesindeki önemli bir artış, eski paraların hareket ettiğini gösteriyor.

AC metriği genellikle yerel zirveleri tespit etmek için kullanılır. Ancak aynı zamanda, potansiyel olarak satılacak veya takas edilecek borsalardaki hareketsiz paraların işaretlerini görmek için de kullanılabilir.

QNT’nin 7 günlük MVRV’sine bir bakış atıldığında, U dönüşü yaparken piyasa oyuncularının daha yüksek fiyat seviyelerinde kâr elde etmeye başladığını gösteriyor.

Ek olarak, önemli ölçüde düşük bir geliştirme faaliyeti, altcoin’in sağlıklı fiyat hareketi için daha fazla risk oluşturur. Yakın vadede geliştiricilerin ve boğaların baskısı, QNT fiyatı için anahtar olabilir. Ancak boğalar fiyatları 133 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde tutamazsa, 128 dolar seviyesinin altına bir geri çekilme beklenebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin