Bu altcoin her şeye rağmen yükselişe geçebilecek mi? Teknik analiz
Bu altcoin her şeye rağmen yükselişe geçebilecek mi? Teknik analiz

Bu altcoin her şeye rağmen yükselişe geçebilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasasında, daha düşük zaman dilimlerinde mevcut piyasa yapılarını kıran ve bir yükseliş eğilimi sergileyen kripto para örnekleri bulunur. Decentraland bu kripto paralardan biri ancak, kripto piyasası etrafındaki genel duygu korkuya işaret ediyor.

Decentraland shows some bullish intent on the price charts, is an upward move imminent?

Geçtiğimiz birkaç gün içinde MANA, 0,74 dolar seviyesinin altına düştü ancak o zamandan beri bir dizi daha yüksek dip yaptı. Aynı zamanda, altcoin bir önceki düşük seviyenin üzerinde bir seansı kapatmayı da başardı.

Bu, düşüş eğilimi gösteren piyasa yapısında bir kırılma anlamına geliyor. Trend çizgisi desteği (sarı) şimdiye kadar korundu ve hafta sonu boyunca da destek görevi görmeye devam edebilir.

Kuzeyde, 0,91 ve 0,95 dolar seviyelerinin direnç olarak hareket etmesi muhtemeldir. Bu nedenle, herhangi bir long pozisyon riskli olsa da, o bölgede kâr elde edilebilir.

Kısa vadede bu altcoin’den ne beklenebilir?

Decentraland shows some bullish intent on the price charts, is an upward move imminent?

MANA’nın arkasında güçlü bir momentum olmadığından, RSI nötr 50 seviyesinin etrafında seyrediyor. Diğer taraftan, A/D hattı fiyatın yanında daha yüksek dipler yaptı. Bu, MANA’nın rallisinin arkasında iyi bir satın alma hacmi olduğu anlamına geliyor.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesine yöneldi. Bu göstergede bir yükseliş geçişi, MANA’da long pozisyonlara bir giriş bulmaya yardımcı olabilir.

MANA fiyat analizi sonucu

Mevcut piyasa koşullarına göre, Decentraland’i satın almak kısa vadeli bir yükseliş gerçekleşse bile oldukça riskli görünüyor. Bunun yerine, riskten kaçınan yatırımcılar, short pozisyona girmeyi düşünmek için 0,9 dolarlık alanın test edilmesini bekleyebilirler.

Ayrıca, Bitcoin düşüşü hız kazanırsa, altcoin son kazanımlarını hızla silebilir. Son olarak Bitcoin, 20.000 dolarlık işaretinin altına düştü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin