Bu altcoin hazine cüzdanlarının satışına rağmen artıyor! İşte ayrıntılar
Bu altcoin hazine cüzdanlarının satışına rağmen artıyor! İşte ayrıntılar

Bu altcoin hazine cüzdanlarının satışına rağmen artıyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanların popüler altcoin’i APE için zincir üstü aktivite cüzdanların APE sattığını ortaya çıkardı. Lookonchain tarafından yapılan analiz, APE satan 5 APE Hazine cüzdanı olduğunu keşfetti. Altcoin fiyatı son 24 saatte %2,28 arttı.

Twitter kullanıcısı Lookonchain (@lookonchain), projenin hazinesinin APE’yi küçük miktarlarda sattığını gösteren ApeCoin için bazı zincir içi faaliyetler paylaştı. Çok iş parçacıklı tweet’te paylaşılan zincir üstü etkinliğin ilk parçası, ApeCoin Hazinesine bağlı bir cüzdan bugün 4,6 milyon APE aktardı. Mevcut fiyatlarla, bu yaklaşık 19.7 milyon dolara denk geliyor.

APE Hazinesi tarafından yapılan transferler

Elde edilen verilere göre Etherscan ekran görüntüsünden de görüleceği üzere “0x876c” adresine 4.552.447 APE ve “0xa29d” adresine 47.552 APE aktarıldı. Ayrıca “0xa29d” adresinde bazı analizler yaptıktan sonra, 5 ApeCoin Hazine cüzdanının satış için “0xa29d” adresi aracılığıyla APE’yi Coinbase, Binance, FTX ve KuCoin’e aktardığını tespit etti. Twitter dizisi, 4 ApeCoin Hazine cüzdanının toplamda yaklaşık 20.000 APE sattığını belirterek sona eriyor. Mevcut fiyatlarla, bu yaklaşık 85.399 dolara denk geliyor.

Paylaşılan verilere göre bu hazine cüzdanlarının satışlarına rağmen, APE’nin fiyatı son 24 saatte %2,28 kadar yükseliş kaydetti. Bu, tokenin fiyatı yazım sırasında 4,22 dolara yükseltti. APE için 24 saatlik ticaret hacmi ise %30,74 oranında düştü. Bu, toplam günlük ticaret hacmini 224.789.387 dolara düşürür.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin