Bu altcoin hareketlenmeye başladı! Yatırımcılar için ne ifade ediyor?
Bu altcoin hareketlenmeye başladı! Yatırımcılar için ne ifade ediyor?

Bu altcoin hareketlenmeye başladı! Yatırımcılar için ne ifade ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen veriler, son birkaç gün içinde altcoin’lerde kısa pozisyonların yüzdesinin uzun pozisyonlardan biraz daha fazla olduğunu gösterdi. Uzun/kısa oranı, piyasa katılımcılarının uzun MATIC’i aradıklarını göstermek için geçen hafta tırmandı. Kısa pozisyonlar, fiyat 1,75 dolarlık yüksek aralığın yakınındayken en yüksekti. Bu, Polygon’un yerel tokeninin bir sıçrama görebileceği anlamına gelebilir mi?

MATIC- 1 Saat Tablosu

MATIC sees a weak bounce inside a demand zone, could it plumb new lows?

12 saatlik zaman diliminde, 1,42-1,5 dolar alanı, yükseliş emri bloğu olarak tanımlandı. Bu nedenle, yukarıdaki grafikteki camgöbeği kutusu, alıcıların bir düzeltme satın almak isteyeceği bir yerdir. Ancak, bu henüz ortaya çıkmadı.

Aksine, altcoin 1,44 dolardan sıçramaya çalışırken, yükselen bir kama deseni oluşturdu ve daha düşük bir dip kaydetti. Bu gelişme, daha fazla düşüşün görülebileceğini ima etti.

Fibonacci uzatma seviyeleri (sarı), fiyatın 1,75 dolardan 1,559 dolara düşmesine bağlı olarak, %61,8 ve %100 uzatma seviyelerinin 1,44 dolar ve 1,368 dolarda olduğunu gösterdi. Piyasa yapısı zaten düşüşte olduğundan ve MATIC 1,44 doların altına düştüğünden, talep arayışında bir sonraki adımda 1,36 dolara yönelmesi muhtemel görünüyor.

Son gelişmeler ve teknik gösterge

MATIC sees a weak bounce inside a demand zone, could it plumb new lows?

Saatlik grafikteki RSI, nötr 50’ye yaklaştı ve önümüzdeki birkaç saat içinde bir kez daha 40’ın altına düşerse, düşüşe işaret edecektir. OBV, birkaç gün önce 1,44 dolardan yükselişle daha önce ziyaret ettiği bir seviyedeydi. Bu nedenle, OBV turuncu çizginin altına düşerse, artan satış baskısının bir başka işareti olacaktır.

MATIC fiyat analizi sonuç

Daha düşük zaman dilimlerinde, MATIC için piyasa yapısı ve momentum düşüş eğilimini sürdürdü. Altcoin, daha yüksek zaman dilimindeki yükseliş emri bloğundan (camgöbeği kutusu) güçlü bir şekilde sıçrayamadı. 1,44 doların altında kapanan bir seans, muhtemelen altcoin’in 1,36 dolara yöneldiğini görecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin