featured

Bu altcoin’in durgun hareketi yatırımcıları endişelendiriyor! Ancak, hâlâ umut var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1,18 milyar dolarlık piyasa değerine sahip Algorand blockchain’in altcoin’i olan ALGO, geçen ay fiyatının düşmesine neden olan yoğun satış baskısının etkilerini hissetmeye devam ediyor.

Altcoin’in fiyatı, Mayıs’tan Kasım’a kadar dar bir bölgede 0,28 dolar civarında işlem gördükten sonra, Aralık ayında %34 oranında değer kaybetti. Bunun sonucunda da 0,163 dolara kadar düştü. Bu seviye ALGO için destek noktası olarak görev görmektedir.

Son 10 günde önemli bir fiyat artışı gerçekleştiremeyen ALGO, şu anda kontrolü elinde tutan ayıların insafına kalmış durumda. Boğaların herhangi bir hamle yapamaması durumunda fiyat 0,15 dolara ve hatta daha da altına düşebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Denge Hacmi (OBV) gibi teknik göstergeler de şu anda satıcıları destekliyor. Dolayısıyla düşüş devam edebilir.

ALGO grafiklerini kırmızıya boyadı

Bu yazının yazıldığı sırada neredeyse tüm fiyat göstergeleri kırmızı bölgede yer alıyor. Bu yüzden, şu anda yatırımcıları mutlu edebilecek bir şey görünmüyor.

Coingecko verilerine göre altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,165 dolar civarında işlem görüyor ve 0,163 dolarda bulunan kritik destek noktasına doğru yaklaşıyor.

altcoin ALGO grafik

Son 24 saatte fiyat %3 oranında düşüş yaşarken, bu oran haftalık grafikte ise %4,7.

Gerçekten de ALGO, FTX borsasının piyasayı çökerten hamlesinin ardından ivmesini geri kazanmak için mücadele eden birçok altcoin arasında yer aldı.

ALGO mantıklı bir yatırım mı?

Coin Bureau’nun sunucusu Guy, yakın zamanda bir röportaj yaptı. Burada bir durgunluk sırasında yatırımcılar için kârlı olabileceğini kanıtlayabilecek en iyi kripto para birimleri hakkındaki soruları yanıtladı.

Guy, blockchain’in bir sonraki boğa piyasasında merakla geri dönüşünün beklendiğini ve iyi bir konumda olduğunu söyledi.

ALGO fiyat hareketinin nasıl olacağı bir sonraki boğa piyasasında gerçekten merak edilen bir konu. Bence bu süre zarfında ekosisteminde gerçekten harika, ilginç, gerçekten başarılı birçok projenin geliştiğini görebiliriz.

Coin Bureau, varlığın ağında pek çok gelişme olduğunu ve onu destekleyen güçlü bir topluluk olduğunu da vurguladı.

Bu arada Cosmos (ATOM), Arweave (AR), Osmosis (OSMO), Juno (JUNO) ve Aave (AAVE) de Guy tarafından durgunluk zamanlarında potansiyel olarak iyi bir yatırım olarak seçildi.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin