Bu altcoin'de günlük hacim Bitcoin ve Ethereum'u katladı! Fiyat artışta ama roket daha gelmedi
Bu altcoin'de günlük hacim Bitcoin ve Ethereum'u katladı! Fiyat artışta ama roket daha gelmedi

Bu altcoin’de günlük hacim Bitcoin ve Ethereum’u katladı! Fiyat artışta ama roket daha gelmedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) son yedi gün içinde yükselişine devam ederken, veriler son 24 saatte hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum’dan (ETH) önemli ölçüde daha yüksek bir işlem hacmine ulaştığını gösteriyor.

Finbold tarafından 21 Mart’ta kripto piyasası analitik platformu Messari’den elde edilen verilere göre, bu haberin yazıldığı sırada kripto para biriminin 24 saatlik USD işlem hacmi 68.76 milyar dolar seviyesinde. Bu, Bitcoin’in 15,90 milyar dolarlık performansına kıyasla dört kat veya %332,45 daha yüksek.

Cardano’nun mevcut 24 saatlik işlem hacmi, Messari verilerine göre şu an 3,63 milyar dolar olan Ethereum’dan önemli ölçüde daha yüksek ve ikisi arasındaki 20 kat fark olduğuna farkı işaret ediyor.

Cardano, fiyat 1 doların altında kalırken TVL’sinde de artış var.

İlginç bir şekilde, daha önce toplam kilitli değerinin (TVL) 200 milyon doları aştığını bildirmesiyle Cardano’nun staking değeri de yükselen bir eğilimdeydi.

Analitik platformu DefiLlama’dan alınan verilere göre, en büyük Hisse Kanıtı (PoS) dijital varlığı aynı ruhla devam etti ve bu haberin yazıldığı sırada a291,21 milyon dolar seviyesinde kaldı.

Bu artış, Blockchain’in ilk merkezsiz borsası (DEX) olan SundaeSwap’ın (SUNDAE) piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk gelen Ocak 2022’nin sonlarında başladı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin