Bu altcoin'in güncellemesi çok yaklaştı! Fırsat yaratabilir mi?
Bu altcoin'in güncellemesi çok yaklaştı! Fırsat yaratabilir mi?

Bu altcoin’in güncellemesi çok yaklaştı! Fırsat yaratabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin ağı, MimbleWimble yükseltmesinin tam olarak kullanıma sunulmasına yaklaştı. Yükseltme, altcoin’de ağın güvenliğini artırmayı amaçlamaktadır. Litecoin’in kurucusu, topluluğu yükseltmenin test edilmesine yardımcı olmaya çağırdı.

Litecoin, kripto alanındaki popüler altcoin’lerden biridir. “Dijital gümüş” olarak da adlandırılan Litecoin, bir ödeme aracı olarak artan bir şekilde benimsendiğine tanık oldu. Litecoin geliştirme ekibi, merakla beklenen bir yükseltme ile daha da fazla benimsenmesi için bastırıyor.

Litecoin ağındaki dikkate değer yükseltmelerden biri MimbleWimble. Bu yükseltme yakında piyasaya sürülecek ve birçok ülkenin şu anda mevcut olduğu göz önüne alındığında, LTC’nin benimsenmesinde büyümeyi tetikleyebilir.

Litecoin’in MimbleWimble yükseltmesi

MimbleWimble yükseltmesi, bu yükseltmeyle ilgili ilk duyurudan yıllar sonra, şimdi piyasaya sürülmektedir. Yükseltme, blockchain ağını gizliliğe odaklamayı amaçlıyor.

Bu özellik bir kez kabul edildiğinde, kullanıcıların ağ üzerinde anonim işlemler yapmasına izin verecek. Litecoin ağındaki büyük madencilik havuzları şu anda kendilerini bu yükseltmeyi yapmaya hazırlıyor. Litecoin’in kurucusu Charlie Lee de topluluğu süreci desteklemeye çağırıyor.

Yakın tarihli bir tweet’te Lee, topluluğu Litecoin Core 0.21.2rc6 yükseltmesini test etmeye yardım etmeye çağırdı.

Lee’nin tweet’i Twitter kullanıcılarından karışık tepkiler aldı. Bazıları, Twitter gönderisindeki düşük katılım oranına dikkat çekerek Litecoin’in artık çok fazla kullanıcının ilgisini çekmediğini söyledi. Ancak Lee, Litecoin’in diğer altcoin projelerinin aksine taahhüt satın almadığını belirtti.

Litecoin balinaları aktif olmaya devam ediyor

Litecoin, tıpkı kripto para piyasasının geri kalanı gibi, son 24 saat içinde iyi performans göstermedi. LTC, 24 saat içinde hafif bir düşüş yaşadı ardından yazım sırasında 110,92 dolardan işlem görüyordu.

Bu performansına rağmen altcoin hâlâ balinaların ilgisini çekiyor. Litecoin balinaları bir gün içinde 100.000 dolardan fazla transfer etti ve bu, balinaların Litecoin ağında tek bir günde işlem yaptığı en büyük günlük miktar olarak sıralandı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin