Bu altcoin güçlü bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik göstergeler ne anlatıyor?
Bu altcoin güçlü bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Bu altcoin güçlü bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerinde toparlanma hareketleri başladı. Bununla birlikte, güncel küresel kripto piyasası değeri düne göre %3,11 artışla 937.07 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ancak genel olarak iyileşme şansı neredeyse imkansız görünüyordu.

Altcoinlerin çoğu daha iyi performans gösterse de, düşüş trendinin başlangıcından bu yana gözlemlenen kayıpları telafi etmeye yakın değiller. Diğer metaverse tokenleri gibi Decentraland da piyasa düşüşü sırasında önemli kayıplar kaydetti.

MANA fiyatı kırılma noktasında!

Yazım sırasında metaverse altcoin, 0,9085 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde %7,73 artış kaydetti. Bu fiyat artışı, yatırım için sağlam bir fırsat gibi görünebilir. Ancak bu artışın sadece kısa vadede olabileceğini unutmamalıyız. Uzun vadede bakıldığında MANA iyileşmekten çok uzak görünüyor.

MANA, Kasım 2021’den itibaren 6,09 dolardan 0,87 dolara kadar geriledi. Altcoin, %592,46’ya varan bir ralliyi başlatabilirse kayıplarını telafi edebilir. Ancak piyasanın durumu göz önüne alındığında, %500’den fazla bir ralli beklemek mantılı görünmüyor.

Yatırımcıların güven eksikliği hâlâ kripto para birimlerini etkiliyor. Sonuç olarak, tüm piyasa bir korku durumunda. Daha geniş kripto piyasası bu hafta en düşük noktasına düştükten sonra, kripto sahipleri duruşlarını netleştirdiler.

Bununla birlikte, MANA sahipleri diğer birçok altcoin topluluğundan çok daha destekleyici görünüyor.

Yatırımcılar, çöküş sırasında kayıplarını önlemek için varlıklarını sattılar bu yüzden doğal olarak birikim gerçekleşmedi. Ancak 16 Haziran’a kadar bu duygu değişti ve yatırımcılar birikime geri döndü.

Takip eden sekiz gün içinde, MANA’nın sürekli bir ralli belirtisi göstermemesine rağmen, yatırımcılar tarafından 7.2 milyon doların üzerinde değere sahip dokuz milyondan fazla MANA tokeni satın alındı.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) iki aydan fazla bir süredir düşüş bölgesinde kaldığını belirtmek önemlidir. Yükseliş bölgesine geri dönmesi biraz zaman alabilir. İkincisi, altcoinin 50 günlük SMA’yı (mavi çizgi) desteğe çevirmesi gerekiyor. 50 günlük SMA, MANA için güçlü bir destek görevi gördü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin