Bu altcoin göstergeleri dikkat çekiyor! Satın almak için doğru zaman mı?
Bu altcoin göstergeleri dikkat çekiyor! Satın almak için doğru zaman mı?

Bu altcoin göstergeleri dikkat çekiyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Chainlink (LINK) fiyat iki zıt model arasında sıkışıp kalmış gibi duruyor. İlki, yuvarlanan bir dip formasyonu, alıcıların 5,7 dolardan alt destek oluşturmasına yardımcı oldu. Bu yükseliş eğilimine yanıt olarak, LINK fiyatı 5,7 dolardan toparlandı ve yeni bir toparlanma döngüsü başlattı.

Anahtar noktaları:

  • Altcoin fiyatı kama deseni direnç trend çizgisinde uzun fitil reddetme mumunu gösteriyor.
  • Bollinger bandı göstergesinin orta çizgisi, altcoin fiyatına dinamik destek veriyor.
  • LINK tokenindeki gün içi işlem hacmi, %90’lık bir kazanç anlamına gelen 630,4 Milyar dolar değerinde.

Geçen aydan bu yana LINK/USDT çifti %46,8 arttı ve 7,3 ile 8 dolar arasındaki ara direnci kırdı. Bununla birlikte, yükseliş rallisi, teorik olarak önemli bir düzeltmeyi teşvik eden yükselen bir kama deseni oluşturdu.

Bugün itibariyle, LINK fiyatı şu anda %2’lik bir gün içi kazançla 8,76 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para grafiği hacimde %90’lık bir sıçrama gösterse de, kama formasyonunun direnç trend çizgisindeki uzun fitil reddetme mumu başka bir düzeltmeye işaret ediyor.

Düşüşün tersine çevrilmesi, altcoini %6 oranında düşürebilir ve yükselen trend çizgisinin ve 8 dolarlık psikolojik seviyeye kadar çekebilir. Satıcılar bu birleşme desteğini kırarsa, kama deseni tetiklenebilir ve kripto paranın fiyatı 7,166 dolarlık desteğin altına düşebilir.

Aksine, LINK fiyatı bu formasyon içinde yükselmeye devam ederse, yakında yuvarlak dip formasyonunun 9,31 dolar boyun çizgisi direncine ulaşması beklenebilir. Ayrıca 9,31 dolardan yukarı yönlü bir kırılma, kama modelini dengelemesi ve altcoini uzun bir düzeltmeden kurtarması beklenebilir.

Teknik gösterge

RSI göstergesi: Fiyat hareketiyle birlikte yükselen günlük RSI eğimi, henüz yükseliş taahhüdünde bir zayıflık olmadığını gösteriyor. Ayrıca, %70 civarında dalgalanan gösterge, piyasada agresif alımların olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte kama modelinin birkaç seans daha devam edeceğini gösteriyor.

Bollinger bandı: Daha önce, LINK fiyatı göstergenin üst bandını test ettiğinde, piyasa katılımcıları küçük bir düzeltmeye tanık oldu. Bu nedenle, bu dirence yönelik mevcut yeniden test, destek trend çizgisine yönelik düşüş eğilimini vurguluyor.

Direnç seviyeleri: 9,6 dolar ve 11,6 dolar

Destek seviyeleri: 8 dolar ve 7 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin