Bu altcoin geçen hafta %30 fırladı! Boğa koşusunu sürdürebilecek mi?

Bu altcoin geçen hafta %30 fırladı! Boğa koşusunu sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin XTZ, yakında günlük grafikteki yuvarlak dip modelini aşabilir ve boğa koşusunu ilerletmek için 4 dolar işaretinin üzerine çıkabilir.

Altcoin’in geçmiş performansı

Altcoin XTZ fiyatı, geçen hafta ortaya çıkan gelişmelerin ardından  %30’un üzerinde çarpıcı bir büyüme göstererek 3,75 dolara ulaştı. Grafik, bir önceki hafta %35’lik bir düşüş gösterdiğinden, büyüme token için V şeklinde bir toparlanma anlamına geliyor. Fiyat hareketi, günlük grafikte yuvarlak bir dip modeli gösteriyor.

Bu altcoin geçen hafta %30 fırladı! Boğa koşusunu sürdürebilecek mi?

Teknik analiz

Altcoin XTZ için fiyat hareketi, günlük grafikte yuvarlak dip formasyonunun yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bununla birlikte, 4 dolar yakınındaki boyun çizgisi, üstesinden gelinmesi zor olacak, arz açısından zengin bir alan olmaya devam ediyor.

Önemli Üstel Hareketli ortalamalar, 100 günlük EMA 200 günlük EMA’nın altına geçerken düşüş eğilimini koruyor. Ayrıca, 50 günlük EMA, koparma sonrası boğa koşusunu durdurabilecek 4 dolar işaretinin biraz üzerinde bekliyor.

MACD göstergesi, sıfır işaretinin altındaki sinyal çizgisiyle bir yükseliş geçişi verdiği için hızlı çizgide bir artış gösteriyor. Ayrıca, yükseliş histogramlarının yükselen trendi, artan bir yükseliş trendine işaret ediyor.

RSI göstergesi, eğim 14 günlük ortalamanın ve %50 çizgisinin üzerine çıktığından altta yatan yükseliş eğiliminde bir büyüme gösteriyor. Bununla birlikte, eğim, orta çizginin üzerinde doygunluk altında yatay hareket ediyor.

Bu nedenle, teknik göstergeler, altta yatan yükseliş eğiliminde bir sıçramayı yansıtıyor ve yuvarlak dipte bir yükseliş kırılmasını gösteriyor. Bu nedenle, XTZ kısa süre içinde 4,5 dolar işaretine ulaşabilir.

Yaklaşan Trend

XTZ teknik analizi, altcoin fiyatının yakında 4 dolarlık kırılma ile yuvarlak dip modelinde yükselişe geçebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, arz açısından zengin alanın üstesinden gelmek zor olabilir, bu nedenle traderlar fiyat hareketi onayını beklemek zorundadır.

Kırılma, 50 günlük EMA yakınında direnç ve 4 dolar işaretinin üzerinde 4,5 dolar işareti bulabilir. Bununla birlikte, yükselme başarısızlığı, 3.5 dolar ve 3 dolara bir geri dönüşe yol açabilir.

Basın zamanında, Duyarlılık Tablosu XTZ altcoin’i için “NÖTR” sinyali veriyordu.

Tezos ne sunuyor?

Tezos, “güvenli, yükseltilebilir ve uzun süre dayanacak şekilde inşa edilmiş” olarak tanımlanan ve akıllı sözleşme dilinin yüksek değerli uygulamalar için gereken doğruluğu sağlayabildiğini iddia eden açık kaynaklı bir platformdur.

cryptoknowmics

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin