Bu altcoin fiyatı yükselişe geçti! Neler oluyor?
Bu altcoin fiyatı yükselişe geçti! Neler oluyor?

Bu altcoin fiyatı yükselişe geçti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin MATIC fiyatı bir gecede %17’nin üzerinde artış gösterdi. Popüler analitik firması Santiment’in paylaşımına göre balinalar son zamanlarda aktif olarak MATIC alımı gerçekleştiriyor. Altcoin 100.000 dolardan fazla değerindeki işlemleri küreklediğini paylaştı. Ayrıca, yakın zamanda, Polygon blockchaini ilk DeFi işlemi için ABD’deki büyük bir bankacılık devi ile anlaştı. Madeni paranın fiyatı son 24 saat içinde %17’den fazla arttı.

Santiment, Şubat ayından bu yana 100.000 $+ değerinde MATIC taşıyan işlemlerin zirvesini kaydettiğini bildirdi. Ayrıca, Ekim ayının ortasında, balinaların cüzdanlarında tuttukları MATIC bakiyesi 10 milyonun üzerine çıktı.

Genel olarak, Ethereum zincirindeki en büyük 100 balinaya gelince, WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre, şu anda Polygon’un yerel tokeninde 37.377,294 dolar bulunduruyor.

MATIC yükselişinin arkasındaki neden

İki gün önce, ABD bankacılık devi JP Morgan Chase, Aave tokeninin değiştirilmiş bir sürümünü kullanarak Polygon zincirine dayalı altyapıyı kullanarak ilk DeFi transferini gerçekleştirdi.

Banka gerçekleştirdiği transfer 71.000 dolar tokenleştirdi. Gerçekleştirilen bu işlem DBS Bank Ltd., Standard Chartered Plc ve HSBC Holdings Plc de katıldı. Instagram ayrıca Polygon kullanarak NFT’lere geçiş yapıyor. Platformun kurucu ortağı Sandeep Nailwal, yakın tarihli bir tweet’te, MATIC, Bitcoin ve Ethereum’un yanında oturan ilk üç kriptodan biri olana kadar dinlenmeyeceğini belirtti.

“@0xPolygon, BTC ve ETH ile birlikte hak ettiği “İlk 3” sırasını alana kadar dinlenmeyeceğim. Başka hiçbir proje yanına bile yaklaşamaz. Bir günde @jpmorgan & @instagram, @0xPolygon ile kullanıma sunuldu.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin