Bu altcoin fiyatı geri dönüş potansiyeline sahip! Teknik analiz
Bu altcoin fiyatı geri dönüş potansiyeline sahip! Teknik analiz

Bu altcoin fiyatı geri dönüş potansiyeline sahip! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu ölçümler altcoin LINK’in potansiyel olarak %50 RSI seviyesinden geri dönebileceğini gösteriyor. LINK yatırımcıları 2022 ayı piyasası boyunca oldukça heyecanlı bir yolculuk sürdürüyor. LINK, bu yılki ayı piyasası boyunca en aktif altcoin’lerden biri oldu. Altcoin’lerden bazıları yaşanan düşüşte bile olumlu hareketler sergilemeyi başardı. Ayrıca, fiyat seviyelerini Mayıs ayının en düşük seviyelerinin üzerinde tutan birkaç altcoin arasında yer aldı.

Altcoin beklenmedik bir şekilde, en son rallide piyasa değerine göre en iyi kriptolar arasında en düşük kazanç sağlayanlardan biri oldu. LINK, Haziran ayındaki yüksek oynaklık göz önüne alındığında en düşük fiyatından %32 artış kaydetti. En son rallisi sırasında 7,60 dolarda zirve yaptı ancak şimdiden %12 gerileyerek 6,63 dolar seviyesine kadar çekildi.

Genellikle düşüş performansı sırasında destek sağlar. LINK’in fiyatı %50 seviyesine geri çekildi ancak bu seviye, fiyatı tekrar yukarı çekmek için yeterli desteği sağlaması gerekiyor. Böyle bir sonuç, boğaları geri çağırmak için mevcut fiyat seviyesinin yakınında yeterli birikimin olması gerektiği anlamına geliyor. LINK’in tedarik dağılımı, en büyük bakiyeye sahip adreslerin halihazırda mevcut indirimden geri satın aldığını ortaya koyuyor.

Şu anda 10 milyondan fazla LINK coini tutan adresler, dolaşımdaki coinlerin en büyük payını elinde tutuyor. Yazım sırasında son 24 saatinde bakiyeleri %1,01 oranında artış kaydetti.

Santiment tarafından paylaşılan verilere göre 10.000 ile milyon arasında coin tutan diğer en iyi adreslerin çoğu, bakiyelerini azaltarak satış baskısına katkıda bulundu. Bununla birlikte, yükselişin geri sıçrama olasılığının arttığını gösteren yeniden birikim belirtileri vardı.

Yazım sırasında LINK’in MVRV oranı, birçok yatırımcılar son ralli sırasında kâr elde etmesiyle dört haftalık zirvesi olan %13,76’dan %4,72’ye düştü. Ayrıca, baskı süresinin son 24 saatinde hızı önemli ölçüde arttı. Bu önemli bir gözlem çünkü aynı dönemde düşüş baskısı belirgin şekilde yavaşladı.

Altcoin için önemli noktalar:

  • Daha yüksek hız, boğalar ve ayılar arasında devam eden savaş çekişmesini doğrulayabilir.
  • Satın alma baskısı, satış baskısını yok etmek için şimdilik olumlu hareket ediyor.
  • Aşağı yönlü baskıyı sollamak için yeterli hacim olacaksa bir ralli beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin