Robinhood'dan yeni bir listeleme haberi geldi: Bu altcoin'de fiyat uçuşa geçebilir!
Robinhood'dan yeni bir listeleme haberi geldi: Bu altcoin'de fiyat uçuşa geçebilir!

Robinhood’dan yeni bir listeleme haberi geldi: Bu altcoin’de fiyat uçuşa geçebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’nin popüler ticaret platformu Robinhood, bir altcoini daha listelediğini duyurdu. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, LINK tokeninin fiyatı, listelemeye yanıt olarak %4’ten fazla artış sağladı. Chainlink, kripto piyasa değerine göre 22. en büyük altcoindir.

Daha önce de bildirildiği üzere, Robinhood, Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound (COMP) gibi kripto paralar için destek sağlıyor. Platform, son olarak LINK’e destek ekledi.  Meme coin Dogecoin, 2018 yılında Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç büyük altcoin ile birlikte platformda kullanıma sunuldu.

Pazartesi günü, bir Bloomberg raporu, kripto para birimi devi FTX’in Robinhood’u satın almayı düşündüğünü belirtti. Ancak milyarder Sam Bankman-Fried tarafından yönetilen borsa bu söylentileri hızla yalanladı.

Mayıs ayında Bankman-Fried, şirketteki %7,6 hissesini açıklayarak şirketin hisselerinin bir günde %40’tan fazla yükselmesine neden oldu.

Robinhood ayrıca, kullanıcıların kripto para birimlerini kendilerinin yönetmesine olanak tanıyan kendi gözetimsiz kripto para cüzdanının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Robinhood’un hisseleri, piyasadaki gerilemenin neden olduğu azalan kullanıcı büyümesi nedeniyle yılın başından bu yana %50’den fazla düştü. FTX’in söylentileri satın alma anlaşmasını reddetmesinin ardından, hisseleri piyasa öncesi işlemlerde bir kez daha düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin