Cardano roket gibi fırlayabilir
Cardano roket gibi fırlayabilir

Bu altcoin en kritik destekten sekti: Roketleme ihtimali çok yüksek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022’nin ilk günlerinde Cardano’ya yatırım yapmak çok iyi bir tercih gibi görünüyordu. Ancak kripto piyasası çöküşü her şeyi alt üst etti. Kripto yatırımcıları ticaret stratejilerini yeniden düşünmeye başladı ve çıkış pozisyonlarını belirleyemiyorlar. Öte yandan bu piyasa fiyaskosu sadece kripto alanında değil, hisse senedi piyasası gibi birçok piyasada da mevcut. Fiyatları aşağı iten önemli ekonomik ve jeopolitik olaylar yaşanıyor.

Peki Cardano fiyatı yeniden 1 dolar civarında sabitlendiğine göre, bu yıl daha yüksek fiyatlar beklentisiyle ADA’yı satın almalı mıyız?

Cardano almalı mıyız?

Cardano fiyatı, son birkaç aydır 2,38 dolar direncine giden bir trend çizgisi oluşturdu. Sonuç olarak, fiyat haftalık grafikte yükselen bir üçgen oluşturdu ve bu 2022’de yukarı yönlü olabilir. Trend çizgisi kırıldığı için orta vadede artık 2,38 dolara kadar bir hareket beklenmiyor. Mevcut haftalık mum da trend çizgisinin altında kapanırsa, kırılmanın onaylandığını düşüneceğiz. Mum kapanmadan önce net bir yargıya varmak riskli olabilir. Bu yüzden bazen kenarda oturmak ve daha fazla onay beklemek iyidir.

Cardano price prediction - ADA/USD 1-week chart showing ADA's breakout

Cardano fiyatı 1 dolarlık desteği koruduğu sürece çok da büyük bir problem yok. Bu destek, fiyatın tekrar yaklaşık %60 oranında düşmesinden önceki son şansı. Ocak 2021’in başında meydana gelen güçlü yükseliş nedeniyle bir sonraki destek 0,40 dolar civarında. Bundan önce fiyat, şimdi destek görevi görebilecek direnç oluşturamadı.

ADA/USD 1-week chart

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin