Bu altcoin emin adımlarla yükselişini sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler neler?
Bu altcoin emin adımlarla yükselişini sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler neler?

Bu altcoin emin adımlarla yükselişini sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Terra’nın fiyatı, 11 Şubat’ta istikrarlı bir destek seviyesinin altına düşmesinin ardından toparlanmaya çalıştı. Bu düşüş biraz zaman aldı ancak istikrar kazandı ve yükseliş trendiyle sonuçlandı. Şimdiye kadar, LUNA yükseliş yolculuğunun neredeyse yarıladı.

Altcoin LUNA yükselişini sürdürecek

Terra fiyatı 21 Ocak’tan bu yana bir hız treni yolculuğunda. 12 Şubat’taki en son düşüşü, 52,23 dolardaki destek seviyesini kırdı, ancak altcoin hızla toparlandı ve boğaların kontrolü ele aldığını düşündürdü.

İyileşme rallisi LUNA’yı %13 yukarı itti. Altcoin’in bu yükseliş trendini, 62 dolardaki haftalık direnç bariyeri veya 62,76 dolardan 70,52 dolara uzanan günlük tedarik bölgesi ile karşılaşana kadar sürdürmesi bekleniyor.

İlgilenen yatırımcılar, mevcut piyasa fiyatı olan 55,50 dolardan uzun bir pozisyon açarak talep bölgesinin alt limiti olan 62 dolardan kâr elde etmek için kendilerini konumlandırabilir.

Pek olası olmasa da yükseliş trendi, Terra fiyatını 70.52 doların üzerinde dört saatlik bir mum çubuğu oluşturmaya iterse, boğalar altcoin’i daha yüksek fiyat seviyelerine çıkarabilir. Bu senaryoda, LUNA üç günlük direnç bariyerinde 74,37 dolara koşarak toplam yükselişi %33’e çıkarabilir.

LUNA/USDT 1-day chart

Terra fiyatı yükseliş momentumunu koruyamazsa 52,23 dolara geri dönebilir. Bu seviye, alıcıların bir araya gelebileceği uygun bir taban yaratacaktır. Ancak alıcıların bu seviyede birleşmemesi, kenara çekilen yatırımcıların ikinci bir şansa sahip olacağı 47,28 dolara ek bir düzeltme ile sonuçlanabilir.

47.28 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılarak daha düşük bir dip yaratacaktır. Bu gelişme, Terra fiyatının haftalık destek seviyesini 43.56 dolarda tekrar ziyaret etmesine neden olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin