featured
Avalanche tarafında temeller sağlam görünüyor

Bu altcoin’e güvenenler son 1 yılda büyük kazandı: Artış sürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche ekosistemi, dApp’lerde keskin bir artış yaşıyor. AVAX için işler iyi görünüyor. Ekosistemde kilitlenen toplam değer (TVL), katlanarak büyüdü ve 14 milyar dolara yaklaştı.

AVAX fiyatı düşse de başarılar sürüyor

Son 24 saatte fiyatı %9 azalan AVAX’ın bu fiyat düşüşüne rağmen böyle bir başarıya ulaşması, kripto para uzmanları tarafından takdirle karşılandı.

AVAX’ın Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere diğer birçok üst düzey kripto para ile aynı dönemde fiyat düşüşü yaşaması oldukça normal. Ancak bu düşüşün kısa ömürlü olup olmadığı henüz belli değil. O yüzden dikkatli olunmalı.

Ağ yeni kullanıcılar çekmeye devam ediyor

Avalanche ekosisteminde kilitlenen toplam değerdeki keskin artıştan yola çıkarsak, ağın yeni kullanıcıları çektiğini söyleyebiliriz. Nitekim Blockchain ağının üzerinde barındırılan dApp projelerinin sayısında da bir artış yaşandığı görülüyor. Bu durum Avalanche tarafından gönderilen son bir tweet’te de görülüyor. Ekosistem son birkaç hafta içinde katlanarak büyüdü.

Bu olumlu gelişmeye yol açan faktörlerin başında, ağ üzerinde DeFi projelerinin yaygınlaşması yer alıyor.

Avalanche nasıl başarılı oldu?

Birincisi, Avalanche ağırlıklı olarak akıllı bir sözleşme platformu ve bu da onu DeFi projeleri için ideal kılıyor. DeFi projelerindeki artış, ekosisteme daha fazla para akışı anlamına geliyor ve sonuçta kilitlenen toplam değerde buna karşılık gelen bir artışa yol açıyor. DefiLlama’dan elde edilen veriler, Avalanche ekosistemindeki TVL’de keskin artış olduğunu gözler önüne seriyor. Özellikle Eylül ayının başından Kasım 2021’in sonuna kadar keskin bir artış olduğu gözden kaçmıyor.

Yaklaşık iki hafta önce AVAX fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 146 dolara dokundu. Rekor kırılırken piyasada genel bir yükseliş olsa da Avalanche ekosistemi için oldukça belirleyici bir gündü.

Kripto para biriminin geçen yıl bugünlerde 2 dolardan alıcı bulduğu düşünüldüğünde gelinen nokta son derece dikkat çekici. Avalanche ağının yakında kripto alanındaki en iyi Blockchain ağları ve DeFi platformları arasında olabileceği düşünülüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin