Bu altcoin düzeltmesini tamamladı mı? Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin düzeltmesini tamamladı mı? Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin düzeltmesini tamamladı mı? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ZIL düşüşü tamamlamış gibi duruyor. ZIL için 0,086 dolar ve 0,012 dolar seviyelerinde direnç var. Aşağıda yer alan grafikteki A-B-C düzeltmesini tamamladı. Ziliqa (ZIL), 24 Şubat’tan bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Altcoin için 12 Mart’taki kırılma, geçen Mayıs’tan bu yana tüm düzeltmenin sona erdiğinin sinyalini vermiş olabilir.

ZIL, 6 Mayıs’ta 0,262 dolara ulaştığından beri düşüşte. Haftalık zaman diliminde, teknik göstergeler, potansiyel bir yükseliş tersine dönüşü belirtileri gösterseler de, hâlâ düşüş gösteriyor. Bu, özellikle MACD histogramının (yeşil çizgi) ve ardışık yüksek momentum çubuklarının (yeşil simge) yükseliş eğiliminde görülebilir.

Ongoing breakout

Bununla birlikte, RSI henüz yukarı hareket etmeye başlamadı. RSI göstergesi hâlâ 50’nin altında yer alıyor. Trendin yükseliş olarak kabul edilebilmesi için bu çizginin üzerinde bir hareket gerekli olacaktır. Bunun gerçekleşmesi için ZIL’in ayrıca 0,062 dolar direnç alanının üzerine çıkması gerekiyor. Kripto yatırımcısı @Thecryptomist, fiyatın 0,057 dolara kadar yükselebileceğini belirten bir ZIL tablosunu tweetledi.

ZIL readings

Günlük zaman çerçevesi, ZIL’in alçalan bir takozdan koptuğunu gösterdiği için yukarı hareketin devamını destekliyor. Böyle bir durumda yükseliş formasyonu geçerli olabilir.

ZIL yukarı hareketi devam ederse, en yakın iki direnç alanı 0,086 dolar ve 0,012 dolarda olacak. İlki, düşüşün en son kısmının 0,5 fib geri çekilme seviyesidir (beyaz). Aynı zamanda yatay bir direnç alanıdır. İkincisi, Mayıs 2021’in en yüksek seviyelerinden bu yana tüm düşüşün 0.382 fib geri çekilme seviyesi. Aynı zamanda azalan kamanın başlangıcına denk gelir.

Yukarı hareket, teknik gösterge okumalarıyla da destekleniyor. Bu, hem RSI hem de MACD’de (yeşil çizgiler) gelişen yükseliş farklılıkları ile anlaşılabilir. Ayrıca, RSI sapmaları arasındaki en yüksek seviyenin 50’nin üzerine ve üstüne çıkarak bir başarısızlık tepe noktasını başarıyla tamamladı. Bu, yukarı trendlerle ilişkili bir yükselişi işaret ediyor. Bu nedenle, ZIL için günlük zaman çerçevesi okumaları, yukarı hareketin devam etmesinin beklendiğini gösteriyor.

Wave count

En olası seçenek ise ZIL’in yukarıda belirtilen Mayıs ayının yükseğinden ölçüm yaparken bir A-B-C düzeltici yapısını (beyaz) tamamladığını gösteriyor. Grafikte yer alan C bölgesi kama şeklinden de anlaşılacağı gibi, bir bitiş köşegenine dönüştü. Bu tür oluşumlar genellikle hızlı bir şekilde geri alınır. Bu durum geçerli olursa en az 0,12 dolara doğru bir artış beklenebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin