featured

Bu altcoin sahiplerinin düşüş sırasında endişelenmelerine gerek yok! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki çöküş başta piyasa lideri Bitcoin olmak üzere, bütün altcoin’leri negatif yönde etkiledi. Piyasanın çoğunluğu bu durumdan kurtulmak için mücadele ediyor. Ancak çöküş Axie Infinity sahipleri için o kadar da kötü bir olay olmadı

GameFi token sahipleri, diğer kripto para birimlerinin yatırımcılarına kıyasla en başarılı kişilerdendir.

Axie Infinity için endişe etmeye gerek yok

Altcoin, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 160 dolara ulaşmıştı. Ancak bunun ardından sürekli bir düşüş trendi içine girdi.

Bu seviyeden neredeyse %90 oranında bir düşüş yaşadı. Ardından AXS, haziran ayındaki çöküş sebebiyle gerilediği en düşük seviyelerden %40 oranında yükseldi. Böylece altcoin, 9 Ağustos tarihinde 17,8 dolar civarında işlem görüyordu.

altcoin AXS grafik

Böyle bir durumda, yatırımcıların en azından çoğunluğu şu ya da bu şekilde bir darbe almaya mahkum olacaktır. Ancak şaşırtıcı bir şekilde, pek çok yatırımcı zarar görmüyor.

Bunun nedeni, Axie Infinity tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşmadan önce bile, yatırımcılar çok uzun süredir birikim yaptıkları için zaten kârdaydı.

Sonuç olarak, kasım ayında yatırımcıların %1’i bile zararda değildi. Ancak fiyatlar düşmeye başlayınca kâr oranları da azaldı.

Ayrıca, altcoin’in en yüksek noktasında olduğu zamanlarda arzlarını satın alanlar, kayıpları kaydeden kohortun bir parçası. FOMO alımları, fiyat 15 ayın en düşük seviyesine döndüğü için bir darbe alıyor.

Şu anda ay boyunca %40’lık bir toparlanma yapmasının ardından AXS yatırımcıları hafif bir iyileşme kaydetti. Ancak bunların %22,29’u hâlâ zararda, ki bu da piyasadaki kayıplara kıyasla çok daha düşük bir oran.

Ancak bu %22,29’luk yatırımcılar için bile, kârlar ATH’den çok uzakta değil.

Zarar edenlerin oranı sadece %6’ya ineceğinden, AXS bir kez daha kârlı bir yatırım olacaktır.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin