featured

Bu altcoin, düştükçe düşüyor! Boğalar ne zaman devreye girecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Fantom (FTM) yeni bir düşen kanal modelinin içinde işlem görüyor. Ayıların güç kaybetmeden baskınlarına devam etmesi sebebiyle fiyat 1 dolar seviyesinin altına kadar geriledi.

Son düşüş hareketleri altcoin’i 0,70 dolar seviyesine düşürdü. Ayılar fiyatı bunun altında tutmak için mücadeleye devam ediyor. Bununla birlikte, 0,6 dolarda bulunan destek noktası sağlam bir şekilde kalırsa, kripto para birimini düşük fiyattan satın alma fırsatı devam edecektir.

FTM için önemli noktalar

EMA’lar düşüş eğiliminde ve fiyatın olumsuz yönde hareket etmesine sebep oluyor. İkincil bir düşüş modeli, satıcıların trend üzerindeki hakimiyetini artıracaktır.

Fantom (FTM) fiyatı, azalan bir kanal içinde ikinci bir düşüş dalgası yaratan daha dik bir aşağı eğimli trend çizgisi nedeniyle düşmeye devam ediyor. Ayrıca düşüş trendi, son bir ayda piyasa değerini yarı yarıya düşürerek psikolojik olarak önemli bir seviye olan 1 doların kırılmasına neden oldu.

Daha belirgin trend içinde oluşan düşüş modeli, düşüş trendi momentumunda şaşırtıcı bir artışı yansıtıyor. Ek olarak gün içi işlem hacmi, altcoin’e piyasada artan ilgiyi yansıtarak geçen hafta arttı.

FTM altcoin grafik

FTM sahipleri, düşüş eğilimini engellemek için yeni alıcıların girişini yansıtan düşüş mum modelini takiben 0,70 dolar civarında daha düşük fiyatları reddediyor. Ancak, trendi tersine çevirmek isteyen yatırımcıların 0,85 doların üzerinde kesin bir kapanış yapılana kadar beklemesi gerekiyor.

Bununla birlikte, 0,85 dolar seviyesinin üzerindeki herhangi bir beklenmedik satın alma çılgınlığı, yükseliş momentumunu yenilemek amacıyla 1 doları yeniden test edebilir.

Öte yandan satış baskısındaki daha fazla artış, 0,70 dolar bulunan destek noktası da kıracak ve fiyatı 0,66 dolara yönlendirecek.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Azalan Bollinger bandı göstergesi, genel bir ayı piyasasını vurguluyor. Ayrıca, altcoin’in fiyatı göstergenin orta çizgisini aşmak için mücadele ediyor. Bu da yatırımcılar tarafından agresif satışlar yapıldığını gösteriyor.

Bir diğer teknik gösterge olan günlük RSI, 30 Nisan tarihinde 0,65 dolarda bulunan destek noktasının yeniden test edilmesiyle ilgili belirgin bir yükseliş farklılığı gösteriyor. Bu farklılık, FTM fiyatının bu destekte güçlü satın alma baskısı ile karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken önemli direnç noktaları 1 dolar ve 1,25 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,64 dolar, 0,6 dolar ve 0,41 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin