Bu altcoin durdurulamıyor: ADA ve SOL’u geride bıraktı!

Bu altcoin durdurulamıyor: ADA ve SOL’u geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada emin adımlarla ilerleyen bir altcoin var. Aslında birçok yatırımcının yakından takip ettiği ya da direkt olarak yatırım yaptığı bir varlık. Bugüne damgasını vuran, Cardano ve Solana gibi güçlü rakiplerini geride bırakan LUNA’dan bahsedeceğiz. 

Önceleri ilk 10 içinde bile kendine yer bulamayan altcoin şimdilerde ilk 5’i zorlamak istiyor. ADA ve SOL’u geçtikten sonra yedinci sıraya yerleşen LUNA’nın sıradaki rakibi piyasanın majör coinlerden biri olan Ripple.

CoinMarketCap’te görüldüğü gibi, Terra (LUNA), son 48 saat içinde %30’dan fazla kazanç elde ederek en büyük 10 kripto para birimi arasında bir performans sergilemeye devam ediyor. Terra, 7 Mart’ta 75.60$’da destek bulduktan sonra önemli bir fiyat artışına tanık oldu. Ardından LUNA, art arda ikinci günü yeşille tamamladı. Bugün ise gün içinde neredeyse 100 dolara geldi.

LUNA, altcoinlere öncülük ediyor

Fiyat artışı, Terra’nın piyasa değerinde bir artışa yol açtı. Altcoin, CoinMarketCap verilerine göre Solana ve Cardano’nun yedinci sırayı almasına neden oldu. Daha önce Terra’nın (LUNA) günlük grafiğinde yükseliş sinyali oluştuğu pek çok uzman ve analist tarafından bildirilmişti. Tanınmış bir kripto analistine göre, LUNA için bir sonraki yukarı yönlü hedef 112 dolar hatta 120 dolar olabilir.

Terra ayrıca, DeFi Llama tarafından sağlanan verilere göre Ethereum’dan sonra gelen toplam kilitli değere göre ikinci en büyük akıllı sözleşme platformu. 25,65 milyar dolarlık şu anki kilitli toplam değeri (TVL) ile Terra, Binance Smart Chain, Avalanche ve Fantom’un önünde yer alıyor. 

Terra, aynı şekilde TVL (toplam değer kilitli) açısından, Solana, Ethereum ve Cardano’yu geride bırakarak, stake edilen toplam değer açısından tüm büyük kripto para birimleri arasında en büyük stake edilen varlık.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin