Bu altcoin direnci geçebilecek mi? Alım fırsatı yaratıyor mu?
Bu altcoin direnci geçebilecek mi? Alım fırsatı yaratıyor mu?

Bu altcoin direnci geçebilecek mi? Alım fırsatı yaratıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin AVAX’ın piyasa fiyatı son 20 günde neredeyse yüzde 20 oranında düşüş kaydetti. Bu, AVAX ticaretini kripto başına 80 dolardan daha düşük bir fiyata çekti. Piyasa değeri son 24 saat içinde neredeyse %5’e düştüğü için tüm kripto alanı da bu zorlukları yaşıyor.

Piyasa konumu açısından, AVAX en iyi 10 kripto paradan biri olarak sıralıyor. Altcoin’in 24 saatlik 1 milyar dolarlık işlem hacmiyle 20 milyar doların üzerinde devasa bir piyasa değerine sahip. AVAX’ın bu piyasa durumu, fiyat kırılmasına rağmen, birçoğunun hâlâ kripto teknolojisine inandığını gösteriyor.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, AVAX 103 dolarlık direnç seviyesinin altında işlem görüyor. Kriptonun bu konumu aşağı yönlü görünebilir ancak grafiği kontrol edecek olursak Avax hâlâ iyi bir konumda yer alıyor. Ayrıntılı olarak, AVAX’ın bugün mevcut pozisyonu, geçen yılki fiyat pozisyonundan +%500’den fazla bir fiyat artışı kaydetti.

AVAX, fiyatını geçmişte olduğu gibi bir kez daha aynı yükselişi kaydederse altcoin yeni bir fiyat artışıyla karşı karşıya olabilir. Spesifik olarak, kripto fiyatı 400 doların üzerinde hızla yükselen fiyata ulaşabilir. Bu yükseliş hareketi başlarsa altcoin topluluğu da yeniden canlanacaktır. Ancak AVAX’ın bu fiyat tahmini hâlâ yatırımcılarının davranışlarına ve yükseliş piyasasına bağlı.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin