Dikkat: Bu altcoin desteğin altına geriledi; düşüş derinleşebilir!
Dikkat: Bu altcoin desteğin altına geriledi; düşüş derinleşebilir!

Dikkat: Bu altcoin desteğin altına geriledi; düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, altcoin için düşüş piyasası olduğunu gösteriyor. Altoin fiyatı 114 dolardan reddedildikten sonra 109,35 dolara geri döndü. Litecoin’in acil desteği 107,0 dolarda yer aldığını göz önünde bulundurursak düşüş derinleşebilir. Bitcoin fiyatı 47.000 dolara yükselirken kripto para piyasası haftaya harika bir başlangıç yaptı. Ancak pozitif ivme sürdürülemedi ve BTC 1.000 doların üzerinde değer kaybetti. Bu satış baskısı, altcoin piyasasını da beraberinde sürükledi. LTC ile diğerleri de düşüş kaydetti.

Son 24 saatte Litecoin fiyat hareketi: Ayı hissi hakim

Litecoin fiyatı son 24 saatte yüzde 2,58 oranında geri çekildi. Altcoin 112,17 dolardan başladı ve reddedilmeden önce 114,06 dolar ulaştı ve mevcut fiyatı olan 109,26 dolara kadar geriledi. Litecoin’in son 24 saatteki işlem hacmi 609.960.080,92 dolar olurken, LTC’nin piyasa değeri şu anda 7 milyar dolar civarında yer alıyor.

Litecoin price analysis: LTC prices retrace to $109.35 after a rejection at $114.0 2

LTC fiyatları için teknik göstergeler çoğunlukla düşüş eğilimi içerisinde bulunuyor. Kripto para bir konsolidasyon aşamasına girerken MACD azalan yükseliş momentumu gösteriyor. RSI 45,77’de işlem görüyor ve Litecoin’in fiyatları şu anda aşırı satılmıyor veya aşırı alınmıyor. Piyasa oynaklığının da düşük olması, Bollinger bantlarının daralması ve birbirine yakın olması nedeniyle piyasada alım satım faaliyetinin olmadığını gösteriyor.

Litecoin price analysis: LTC prices retrace to $109.35 after a rejection at $114.0 3

4 saatlik fiyat grafiğinde Litecoin fiyatlarının azalan bir üçgen deseni oluşturduğunu görebiliriz. Kripto para şu anda bu modelin desteğiyle işlem görüyor ve bu seviyenin altında bir kırılma LTC için daha fazla kayıpla sonuçlanabilir. Boğalar Litecoin fiyatlarını 114 doların üzerine çıkarabilirse, kripto paranın yukarı yönlü hareketine devam etmesini bekleyebiliriz.

Fibonacci düzeltme aracı, altcoin fiyatının yüzde 78,6 Fibonacci düzeltme seviyesinde reddedildikten sonra yüzde 61,8 Fibonacci seviyesine geri döndüğünü gösteriyor. Bu, madalyonun hâlâ yükseliş potansiyeline sahip olduğunu gösteriyorala bir miktar yukarı potansiyele sahip olduğunu ve 114 doların üzerinde bir hareketin 122 dolar seviyesine doğru bir ralliye yol açabileceğini gösteriyor. 50 günlük SMA 200 günlük SMA’nın üzerine çıkmak üzere olduğundan hareketli ortalamalar da bir yükseliş geçiş sinyali veriyor. Bu, boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu ve 114 doların üzerinde bir hareketin daha fazla kazanıma yol açabileceğini gösteriyor.

Altcoin 4 saatlik grafikteki MACD göstergesi, MACD çizgisi (mavi) sinyal çizgisinin (kırmızı) altından geçerken azalan yükseliş momentumunu gösteriyor. LTC için RSI şu anda aşırı satım bölgesinin hemen üzerinde işlem görüyor ve bu da fiyatların küçük bir rahatlama rallisi görebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, satış baskısı devam ederse, Litecoin fiyatlarının 100 doların altına düşmesi muhtemel. Başlıca Destek Seviyeleri: 107,0 dolar 101,35 dolarda yer alıyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Ayılar hafta sonu piyasaya hakim olabildiğinden altcoin fiyatı düşüş gösteriyor. Litecoin fiyat analizi, fiyatların 114,0 dolarlık bir ret sonrasında geri çekilmesi nedeniyle, kripto paranın şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Teknik göstergeler çoğunlukla düşüş gösteriyor ve 107 dolar seviyesinin altına bir kırılma, LTC için daha fazla kayıpla sonuçlanabilir. Boğalar Litecoin fiyatlarını 114 doların üzerine çıkarabilirse, kripto paranın yukarı yönlü hareketine devam etmesini bekleyebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin