featured

Bu altcoin, denemekten vazgeçmiyor! Kritik direnç kırılırsa yükseliş başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Enjin Coin (ENJ), 16 Mayıs’tan bu yana grafiklerde RSI’daki yükseliş sapmasıyla birleştirilmiş bir yükseliş şekli oluşturma sürecinde.

ENJ, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 4,84 dolara ulaştığından beri düşüyor. Altcoin, bu tarihten beri toplam %89 oranında değer kaybetti.

Fiyat 0,40 dolarda bulunan yatay destek alanından bir sıçrama yaptı. Bundan önce, 2021’in başından beri bu seviyeye ulaşılamamıştı.

İlginç bir gelişme ise RSI değerinin 50’nin altına düşmesidir. Bu, kesin olarak yukarı yönlü hareketin başladığı Mart 2020’den beri gerçekleşmemiştir.

ENJ altcoin grafik

Çift dip modeli

Daha kısa bir zaman dilimine bakıldığında altcoin, 31 Mart’ta 1,97dolara ulaştığından beri düşüyor. Bu hareket sonucunda fiyat 18 Haziran’da 0,37 dolara kadar geriledi.

12 Mayıs ile 18 Haziran arasındaki dönemde fiyat, bir yükseliş modeli olarak kabul edilen bir çift dip yarattı.

Çift dip, günlük RSI’daki yükseliş sapmasıyla da birleştirildi. Ek olarak RSI, sapmalar arasındaki yüksek seviyenin üzerine hareket ederek bir salıncak dibi tamamladı. Bu, yukarı yönlü hareketin devam etmesinin beklendiğinin bir işaretidir.

Model bir kırılmaya yol açarsa, 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay direnç alanı tarafından oluşturulan en yakın direnç noktası 1 dolar ile 1,05 dolar arasında olacaktır.

Altıncı çıkış denemesi

Kripto para analisti ve yatırımcısı olan @Eliz883, eğer altcoin’in fiyatı 0,50 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa toparlanmanın devam edebileceğini belirterek ENJ grafiği tweetledi.

Tweet’ten bu yana, fiyat 0,50 doların üzerinde kalmayı başardı. Ek olarak, 16 Mayıs’tan bu yana inen bir direnç çizgisine çok yakın işlem görüyor.

Şimdiye kadar ENJ, bu noktadan ayrılmak için beş girişimde bulundu. Şimdi ise altıncısını yapma sürecinde. Direnç noktasına her dokunulduğunda zayıflama gerçekleştiğinden, nihai bir kırılma beklenir.

Eğer denemelerden bir tanesi bile başarılı olursa altcoin ENJ için bir sonraki en yakın direnç noktası 0,75 dolar seviyesinde olacaktır.

BeinCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin