Bu altcoin dar bir aralıkta seyrediyor! Peki ne yönde kırılma yaşanacak? Teknik analiz
Bu altcoin dar bir aralıkta seyrediyor! Peki ne yönde kırılma yaşanacak? Teknik analiz

Bu altcoin dar bir aralıkta seyrediyor! Peki ne yönde kırılma yaşanacak? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA fiyatı, art arda ikinci seans için kazanç sağladı. Bununla birlikte altcoin sınırlı yukarı ve aşağı limitlerle çok dar bir aralıkta işlem görüyor.

ADA fiyatı yeni işlem haftası başladığında yükselişe geçti

Fiyat 200 günlük EMA’nın üzerinde kapanırsa 1,40 dolara doğru daha fazla kazanç getirebilir. Fiyat düşüşü, 1,10 dolarlık hayati destek seviyesinin yakınında sınırlandı. ADA fiyatı gün itibarıyla yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor

ADA 1,10 dolar ve 1,25 dolar gibi çok dar bir aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Hacimlerin mevcut fiyat hareketini desteklediği için varlığın kazanç sağlaması bekleniyor. Fiyat, ortalamanın üzerinde bir hacimle 23 Mart’ta 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) ötesine geçti. Ancak, fiyat o zamandan beri azalan hacimlerle konsolide oluyor.

1,25 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış, fiyatlardaki yukarı yönlü ralliyi besleyebilir. Boğalar, kritik 200 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 1,29 dolarda ilk ters engelle karşılaşacaklardır. Bu seviyenin üzerinde bir kabul, 1,4 dolarlık nihai bir hedef üretebilir.

Diğer taraftan, fiyat seansın en düşük seviyesinin altına düşerse, yana doğru hareket etmeye devam edecektir. Ayrıca, fiyat 1,10 dolar civarındaki hayati desteği kırarsa boğalar umudunu kaybedebilir.

Bu durumda, satış 1,03 dolardan 50 günlük EMA’ya doğru yaklaşabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada ADA gün içinde %2,56 artışla 1,21dolardan işlem görüyor. Yedinci en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi, %55’ten fazla kazançla 1.717.138.700 $ seviyesinde bulunuyor. Hacimlerle birlikte fiyattaki artış, varlık için yükseliş işareti olabilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgiye yakın salınıyor. Mevcut gösterge, pazarın halen aşırı ısınmadan uzak olduğunu gösteren 65’te.

MACD: Hareketli Ortalama her iki ortalamada da yakınsama gösteriyor. Yatırımcılar herhangi bir karar vermeden önce net bir gösterge beklemeli.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin