featured

Popüler analistten ilgi çeken yorum: Bu altcoin kısa vadede Ethereum’dan daha iyi performans gösterebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC’nin hashrate’i tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 950,000’den fazla takipçisi olan kripto para birimi, Twitter üzerinden mutlu bir şekilde Litecoin’in hashrate’inin 15 Şubat 2023’te 887 TH/s’yi aştığını ve 2,423,170 blokta tespit edildiğini duyurdu.

Kripto para birimi Litecoin artık Visa geçen her yerde kullanılabilecek | Euronews

LTC, bu yazının yazıldığı sırada 99,54 dolar civarında işlem görüyor. Litecoin sosyal hacim açısından da yükseldi ve hashrate’i 15 Şubat 2023’te 887 TH/s’yi aştı.

Hashrate’deki ani artış, şu anda 24,6 milyon olan Bitcoin’in madencilik zorluğunu da olumlu yönde etkileyen yeni madencilerin sayısında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Bir blockchain’in hashrate’i, ağ güvenliğini sürdürmek ve işlemleri tamamlamak için harcanan işlem gücünü gösterir.

Göstergeler olumlu

Litecoin, ağlar güvenliklerini güçlendirmek için birlikte madencilik yaparken Dogecoin’e iyi haber için teşekkür etti. LTC’nin madenci sayısındaki artışın başlıca nedeni, altcoin tarafından kaydedilen ve geçen hafta görüldüğü gibi %8’e varan artış gösteren etkileyici fiyat hareketidir.

Öte yandan hashrate artmış olsa bile, son birkaç gün içinde aktif adreslerde bir kayıp yaşandı.

Genel olarak, Litecoin gelişiyor ve oldukça sağlam görünüyor. Bunun sayesinde çoğu gösterge de olumlu işaretler gösteriyor.

altcoin LTC

Ancak CoinMarketCap verilerine göre, gözde altcoin’in fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 99,54 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %1,53 oranında düşüş yaşadı. Teknik göstergelerden EMA da yükseliş tavrını gösterirken, RSI nötr aralığın üstünde bulunuyor.

DonAlt, LTC’nin ETH’den daha iyi performans gösterebileceğini söyledi

Geçen yıl Bitcoin’i (BTC) en düşük noktasından satın alan bir kripto analisti, piyasa değerine göre ilk 20 altcoin için yükseliş eğilimi beklediğini dile getirdi.

DonAlt isimli kripto analisti ve yatırımcısı, YouTube’daki 47,500 abonesine Litecoin’in performansından ne kadar mutlu olduğunu duyurdu.

Analist, LTC’nin kısa vadede en büyük altcoin olan ETH’den daha iyi performans gösterme eğiliminde olduğunu belirtti. Ayrıca DonAlt, fiyatın 100 doların üzerinde bir kapanış gerçekleştirmesi durumunda 220 dolara kadar yükselişe devam edebileceğini düşünüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin