featured

Bu altcoin, yakın vadede daha büyük kayıplar yaşayabilir! Geri dönüş umudu var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. DOT için en güçlü direnç 4,65 dolarda iken, en güçlü destek noktası ise 4,44 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ayılar şu anda fiyat hareketine hâkim durumda. Bu yüzden düşüş bir süre daha devam edebilir.  Altcoin’in düşüş momentumu devam ederken son 24 saatte %0,91 oranında değer kaybetti. DOT için 24 saatlik işlem hacmi 180,503,152 dolar iken, piyasa değeri ise 5,299,102,760 dolar.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük fiyat grafiğinde altcoin’in 4,61 dolar civarında işlem gördüğü söylenebilir. Piyasa bugün itibariyle düşüşe geçti ve yaklaşık %0,91 oranında değer kaybetti.

Piyasadaki olumsuz hava sebebiyle DOT fiyatı da hızla düşüyor. Altcoin’in şu anda hareketli ortalamaların altında işlem görmesi, kısa vadeli düşüş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor. Fiyat, en son kaybın bir sonucu olarak 4,887 dolarda bulunan Hareketli Ortalama (MA) seviyesinin altına düştü.

altcoin DOT grafik

Göreceli güç endeksi (RSI) de aşağı yönlü harekete işaret ediyor. Çünkü değer bugün 50 işaretinin altında düşerek 38,43 endeksine dokundu. Yükselen Bollinger bandı, volatilite arttıkça düşüş trendinin derinleştiğini gösteriyor. Bollinger Bantları göstergesinin alt bandı 4,4807 dolarda iken üst bandı ise 5,8724 dolarda bulunuyor.

DOT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer bir şekilde fiyatın istikrarlı bir şekilde düşüşe devam ettiğini gösteriyor. Altcoin’in fiyatı ayılar tarafından aşağı çekiliyor. Piyasa oynaklığı bir sonraki hareketin tahmin edilmesini zor bir hâle getiriyor. 4 saatlik grafikte Bollinger bandının üst sınırı en güçlü direnci temsil eden 4,74 dolarda iken, alt sınır ise en güçlü desteği temsil eden 4,51 dolar seviyesinde bulunuyor.

50 MA seviyesi, 200 MA seviyesinin altından geçiyor. Bu da bir başka düşüş işaretidir. 4 saatlik grafikteki RSI göstergesi 27,46 işaretinde yer alıyor.

Sonuç olarak

DOT fiyat analizinde sonuç olarak, bugün de düşüş eğiliminin devam ettiği söylenebilir. Altcoin hâlâ 4,59 dolarda bir yardım bekliyor. Eğer satış baskısı devam ederse, genel piyasa eğilimi de olumsuz olduğu için DOT yakın vadede daha büyük düşüşler yaşayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin