Bu altcoin büyük bir yükselişe hazır olabilir! Fiyat analizi

Bu altcoin büyük bir yükselişe hazır olabilir! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün, düşüşün reddedilmesinin ardından bugün daha fazla yükselişin izleneceğini tahmin ettiğimizden, Ripple altcoin fiyat analizi bugün yükselişte. XRP/USD muhtemelen, geçen haftaki kayıplarının izini sürecek.

Altcoin, 0,7430 dolar civarında yükselen direnç ve 0,56 dolar civarında oluşan destek nedeniyle fiyat hareketini yakından izlememiz gereken kritik bir noktaya ulaştı.

XRP/USD’nin genel piyasa satışları sonrası, 0,56 dolar civarındaki dünün en düşük seviyesini kırdı. Bu seviyenin kırılmasıyla fiyat, dünün en yüksek seviyesi olan 0,5866 doların üzerine çıktı. Altcoin bugün, 0,5914 dolarlık yeni bir günlük en yüksek seviye yarattı.

Ripple toparlanmaya başladı

XRP/USD, dün 0,56 doların üzerinde kapanarak bugün de toparlanmayı sürdürmeyi başardı. Yukarı yönlü momentumun devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor, ancak devam ederse XRP 0,75 dolara çıkabilir.

Bu altcoin büyük bir yükselişe hazır olabilir! Fiyat analizi

Fiyat hareketi 0,75 dolara yaklaşırken, önemli bir direnç beklenebilir. Eğer fiyat hareketi, bu kilit direnç seviyesini tekrar kırmayı başarırsa satın alma baskısı devam edebilir. XRP/USD paritesi dün düşüş eğilimindeydi. Ancak dün gece, güçlü bir satın alma baskısının ortaya çıkmasıyla toparlanma başladı.

Altcoin için aşağı yöndeki acil destek, 0,56-57 dolar arasında yer alıyor. Bu destek seviyesinin kırılması, Ripple’ın 0,49 dolardaki bir sonraki destek seviyesine düşmesine neden olabilir. Fiyat hareketi 0,75 doların üzerine çıkmayı başarırsa satın alma baskısı artacak.

XRP 0,60 doların üzerine çıktı

Altcoin fiyatı, 0,56736 dolardan açıldı ve düşüş eğiliminin azalmasıyla birlikte 0,60 dolara çıktı. İlerideki ilk direnç seviyesi 0,6430 civarında bulunuyor. XRP için destek ise şu anda 0,56 dolarda.

Bu altcoin büyük bir yükselişe hazır olabilir! Fiyat analizi

4 saatlik grafikte, Ripple’ın fiyatı yaklaşık %0,2 artarak 0,6070 dolara yükseldi. Bu, XRP/USD’nin dünkü düşüşü tersine çevirerek fiyatı 0,66 dolar civarına ulaşmasının ardından geldi. Yukarı yönlü hareket, hem hacim hem de toplam piyasa değerindeki artışın da gösterdiği gibi, güçlü satın alma baskısıyla desteklendi.

Bugün, altcoin fiyatı için olumlu olsa da, XRP/USD fiyat eğiliminin gerçekten de yukarı yönlü değiştiğini doğrulamak için 0,6430 dolarlık önemli bir direnç seviyesini kırması gerekiyor. Öte yandan 0,56 dolar civarında oluşan destek, önümüzdeki birkaç saat içinde herhangi bir aşağı yönlü baskıya karşı direnemezse kritik olabilir.

O zamandan beri, Ripple fiyat hareketi daha yüksek bir tepki gördü. Bir gecede, boğalar XRP/USD’yi 0,60 doların üzerine geri itti ve herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermedi. Bu nedenle, XRP bugün büyük bir yükseliş yapabilir.

Altcoin için fiyat tahmini

Sonraki üç seans, Ripple yatırımcıları için çok önemli çünkü altcoin, muhtemelen, hangi yöne gideceğini netleştirmek için direnç veya destek seviyesini test etmeye hazırlanıyor. Her iki durumda da, bugün yükseliş momentumunun devam etmesi bekleniyor. Ancak fiyat aniden değişirse destek ve direnç seviyeleri de değişebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin