featured

Bu altcoin büyük bir satın alma fırsatı yaratıyor! İşte giriş için doğru seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR için geçtiğimiz hafta oldukça verimli geçti. Fiyat büyük ölçüde yukarı yönlü bir ivme ile hareket etti. 19 Haziran’da 3 doların biraz üzerinde iken harekete başlayan altcoin, %43’lük bir sıçrama ile 4,30 dolara kadar yükseldi. CoinMarketCap verilerine göre NEAR, son 24 saatte %15,88 oranında bir artış yaşadı.

altcoin NEAR

Satın alma fırsatı nerede?

Kripto para yatırımcıları, NEAR token’ını satın almak için bir sonraki şanslı noktanın neresi olduğunu bulmak istiyorlar. Yatırımcı Crypto Tony geçen hafta fiyatın 3,40 dolardan 2 dolara düşüş yaşaması durumunda satın almak istediğini söylemişti. Ancak, altcoin’in fiyatı bu seviyeden yaklaşık olarak %50 oranında bir artış yaşayarak 4,38 dolara yükseldi.

Ancak yatırımcı, yukarı yönlü fiyat hareketine rağmen yine de 2 dolar seviyesindeki alım fırsatını bekleyeceğini söyledi.

Bu, 3,40 dolar seviyesinde bulunan talep bölgesinin test edilmesinden bu yana yaşanan %50’lik artış. Altcoin için 2 dolardan bekleyen daha fazla alım teklifim var ama şu ana kadar bu hareketten çok memnunum.

Bu arada, piyasa değeri de son bir haftada büyük bir artış gösterdi. Geçen hafta 2,22 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan NEAR, şu anda 2,88 milyar dolarlık bir değere sahip. Bu da %30 oranında bir büyüme anlamına geliyor.

NEAR Foundation’da piyasa koşullarına uygun değişiklikler

Devam eden kripto krizine uyum sağlayan şirket, yapısında önemli değişiklikler yaptı. NEAR kısa süre önce yeni bir ürün ve mühendislik liderliği altında bir ürün ve mühendislik organizasyonu oluşturdu.

NEAR Vakfı’nın CEO’su Marieke Flament, bir blogda kripto ekosisteminin bu şoklara karşı bağışıklığı olduğunu söyledi.

Kripto ekosistemi üç yıl öncesine göre daha sağlam. Projelere her zamankinden daha fazla sermaye akıyor ve üst düzey yeteneklerde bir artış var. Ayrıca, daha fazla projenin gelişmesi için daha iyi bir temel sağlayan olgunlaşmış bir altyapı var.

Ayrıca, yeniden yapılanma kapsamında yaklaşık 17 ekip üyesinin ayrılacağı açıklandı. Ancak aynı zamanda, vakfın misyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olan roller için 16 yeni açık pozisyon yarattıklarını da belirtti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin