featured

Bu altcoin, büyük bir ralliye hazırlanıyor! Piyasa koşulları buna izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap (CAKE), uzun vadeli bir yükseliş formasyonunda işlem görüyor. Ancak henüz ondan ayrılacağını doğrulamadı.

CAKE, 2021 Nisan’ında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47,21 dolara ulaştığından bu yana düşüşte. Aşağı yönlü hareket sonucunda altcoin’in fiyatı haziran ayında 2,48 dolara kadar düştü.

Fiyat daha sonra sıçrayarak kama deseninin destek çizgisini doğruladı. Ayrıca yukarı yönlü hareket, haftalık RSI seviyesinin alçalan direnç çizgisinden bir kırılmaya neden oldu. Bu, 50 işaretinin üzerine bir artışla teyit edilecek bir yükseliş eğiliminin işareti olarak kabul edilir.

Artış, dört milyondan fazla token’ın yakıldığı önemli bir olayın ardından geldi.

Ek olarak, alçalan kama bir yükseliş modeli olarak kabul edilir ve kırılma olasılığını daha da artırır. Eğer bunlardan biri meydana gelirse, en yakın direnç noktası 10 dolar seviyesinde olacaktır.

altcoin CAKE grafik

Potansiyel yükseliş

Günlük grafik, CAKE fiyatının haziran ayının en düşük seviyesinden bu yana simetrik bir üçgen içinde arttığını gösteriyor. Simetrik üçgen, nötr bir model olarak kabul edilir. Dolayısıyla bu, hem bir bozulma hem de bir kopuş meydana gelebileceği anlamına gelir.

Ek olarak, günlük RSI tarafsız bir görünüm sağlıyor. Gösterge yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı. Ancak daha sonra 50 çizgisini geri aldı. Yani, RSI’dan gelen okumalar karışık.

Fiyatın üçgenden ayrılıp ayrılmadığı, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecektir. Üçgenden bir kopuş, CAKE fiyatını en yakın direnç alanına yani 5,75 dolara götürecektir. Bu aynı zamanda altcoin’in önceki uzun vadeli takozun direnç çizgisiyle de örtüşecektir. Bunun üzerine çıkmada başarılı olursa, 7,75 dolarda çok önemli bir direnç noktasıyla karşılaşılacaktır.

Öte yandan üçgenden bir kırılma, fiyatı yeni diplere doğru götürecektir.

CAKE/BTC

DeFi analisti @Overdose_AI, son iki hafta içinde fiyatın Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösterdiğini gösteren bir CAKE grafiği tweetledi.

CAKE/BTC grafiği USD karşılığına göre önemli ölçüde daha fazla yükseliş gösteriyor. Bunun ana nedeni, haftalık RSI’daki (yeşil hat) yükseliş ayrışması ve uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden kopuş. Bu olayların her ikisi de genellikle keskin yukarı doğru hareketle başarılı olur.

Yukarı hareket devam ederse, en yakın direnç alanı 39,300 satoshi olacak. Bu, aynı zamanda 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesidir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin