Bu altcoin boğaları hakimiyeti ele geçirdi! Teknik analiz
Bu altcoin boğaları hakimiyeti ele geçirdi! Teknik analiz

Bu altcoin boğaları hakimiyeti ele geçirdi! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin FIL boğaları ayıların önüne geçerek fiyatı yukarı taşımaya başladı. Altcoin için teknik göstergeler yükselişin devam edeceğini ortaya koyuyor. Altcoin için destek ve direnç seviyeleri sırasıyla 4,28 dolar ve 4,50 dolarda yer alıyor. FIL’in değeri son birkaç saat içinde %1,96 oranında önemli ölçüde arttı.

Önceki saatlerde, Filecoin’in (FIL) fiyatı aşırı ayı baskısı altındaydı ve 4,28 dolara kadar geriledi. Ancak, boğalar devreye girdi ve fiyatları %1,96’lık bir artışla 4,43 dolara kadar yükseltti. Bu boğa kontrolü, ve 24 saatlik işlem hacmini sırasıyla %2,05 artırarak 1.449.074.487 dolara ve %23,52 artırarak 95.219.037 dolara yükseltti.

Altcoin için üst bant 4,4711’e ve alt bant 4,2435’e ulaştığında, Bollinger Bantları şişip yukarıyı gösterdiği için yükseliş momentumunun devam etmesi bekleniyor. Fiyatların üst banda doğru ilerlemesi de bu yükseliş eğilimini destekliyor.

Mavi MACD çizgisi sinyal çizgisini geçiyor ve 0,0265 dolar seviyesine giriyor. Bu, yükseliş eğilimini gösteriyor. Histogram eğiliminin 0,0126’da pozitif olması bu iddiaya güven veriyor. Önemli bir gösterge olan RSI göstergesi 57,92 seviyesinde istikrarlı hareket ediyor.

Yukarı yönlü Keltner Channel bantlarına göre yukarı yönlü hareketin devam etmesi ve üst bandın 4.4872’ye, alt bandın 4.2586’ya ulaşması bekleniyor. Buna ek destek, fiyat trendinin üst banda doğru gelmesi olabilir.

Altcoin için 2 saatlik fiyat tablosunun 13.5171’de bulunan ve yukarı yönlü hareket ederken sinyal hattının üzerinde yükselen Gerçek Güç Göstergesi temelinde, bu yükseliş ivmesinin devam etmesi bekleniyor. Bunun nedeni, TSI’nin sinyal hattını aşağıdan geçmesi var diyebiliriz. Bu da uzun bir pozisyona işaret ediyor.

Özetle, boğalar FIL pazarındaki mevcut trendlerini korumak için mücadeleye devam etmeli ve ayıları geride bırakası gerekiyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin