İşte bu altcoin boğa sinyali veriyor! Takip edilmesi gereken seviyeler
İşte bu altcoin boğa sinyali veriyor! Takip edilmesi gereken seviyeler

İşte bu altcoin boğa sinyali veriyor! Takip edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, yatırımcılar için hâlâ kolay giriş sinyalleri gösteren birkaç kripto para biriminden biridir. Bununla birlikte kârlı fırsatlardan yararlanmak için token dikkatle takip edilmeli.

Anahtar noktalar

  • MATIC fiyatı, geçen haftaki yükseliş tezinin teknik özelliklerini takip ediyor.
  • Polygon boğaları hakimiyeti tekrardan ele aldı.
  • Yükseliş trendinin geçersiz kılınması 0,55 doların altına kırılmaya neden olabilir.

MATIC boğaları geri döndü

MATIC fiyatı, bu haftaya yükseliş hareketleriyle başladı. Çünkü Polygon Network’ün Ethereum solution kripto parası, geçen haftanın 0,598 dolarlık kapanış fiyatından bu yana %10 arttı. Boğalar ivmeyi sürdürürse, fiyatlar 0,75 dolar bölgesine doğru yükselmeye devam edebilir.

MATIC fiyatı şu anda 4 saatlik grafikte sıkı bir konsolidasyon mumu içinde 0,647 dolarda işlem görüyor. Boğalar, geçen haftaki tezde öngörülen yükseliş ticareti düzeniyle mükemmel bir şekilde uyumlu olan 0,60 dolar aralığından iki büyük boğa yutan mum üretti.

tm/matic/6/6/22MATIC fiyatında yeni bulunan yükseliş ilgisi, boğalar bu ay birkaç kez dijital varlığı kuşatmaya çalıştığı için sürpriz değil. Haftalık grafikte MATIC fiyatının 0,55 doların altına düşmemesi kenarda kalan yatırımcılar için önemli bir sinyal.

Yükseliş senaryosunun geçersiz kılınması, altcoin’i 0,55 dolar seviyesinin altına itebilir. Ayılar söz konusu fiyat hareketini gerçekleştirebilirse, bir sonraki hedef 0,495 dolar olacak ve bu da mevcut MATIC fiyatından %23 düşüşle sonuçlanacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin