featured

Bu altcoin, yükselirken iyi bir satın alma fırsatı yaratıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XLM fiyatı, 1 dolar işaretinde çift dipli bir modelle toparlanma olasılığını yansıtıyor. Sürekli alımla, boğalar %3,3’lük bir düşüşün ardından 1,3 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test edecek. Bununla birlikte bu düşük hacimli toparlanma, yükseliş eğilimine olan güveni azaltıyor. Bu nedenle yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce 1,3 doların üzerinde bir günlük mumun kapanmasını bekleyebilirler.

altcoin XLM grafik

Çift dipli bir model, alıcıların 1,3 dolarda bulunan direnç noktasının yeniden test edilmesine yardımcı olacak. 1,3 dolarlık dirençten olası bir geri dönüş, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

XLM için gün içi işlem hacmi 107,9 milyon dolardır. Bu da %31,4’lük bir kazanç anlamına gelir.

Altcoin, son üç aydır menzile bağlı bir ralli içinde. Ayrıca, 1,3 dolarlık direnç ve 1 dolarlık destek, fiyat hareketini bir aralıkla sınırlayan önemli engeller olarak hareket etti.

Kripto pazarındaki son satışların ortasında, altcoin’in fiyatı 1 dolarda bulunan destek noktasını tekrar ziyaret etti. Ancak fiyat bu destekten büyük bir yükseliş mumuyla toparlandı. Bu da yatırımcıların aktif olarak bu seviyeden alım yaptığını gösteriyor.

Bu geri dönüş, bu aralıkta potansiyel bir boğa koşusuna işaret ediyor. Böylece fiyat, 1,3 dolarda bulunan direnç noktasını hedefliyor. Hedef işaretlenmiş olsa da, XLM fiyatı şu anda 0,11 dolar civarında işlem işlem görüyor ve kademeli olarak 1,15 dolarlık arz bölgesine yükseliyor.

Bu dirençle ilgili olarak günlük teknik grafik çift dipli bir formasyon oluşumunu göstermektedir. Bu modele yanıt olarak, alıcılar bu boyun çizgisi direncini geçmelidir.

1,15 dolarda bulunan direnç noktasından bir çıkış, yükseliş momentumunu hızlandırmalı. Böylece altcoin’in fiyatı %14 daha yükselerek 1,3 dolarda bulunan direnç noktasına dokunmalıdır.

Bununla birlikte hacim aktivitesi, güçlü bir toparlanmaya rağmen, yükseliş momentumunda hafif bir zayıflığa işaret ediyor. 1,15 dolarlık dirençten aşağı yönlü bir dönüş, fiyatların 1 dolarlık dip destekte dalgalanmasını sürdürecek.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Gösterge yükselişe işaret ederken, alıcılar için de iyi bir giriş fırsatı olduğunu gösteriyor.

DMI: DI hatlarındaki boğa geçişi, önceki olaydan sonra düşüş hizalamasını hızla tersine çeviriyor ve trend kontrolünü sabote ediyor. Bununla birlikte, düşen ADX çizgisinin gösterdiği düşüş trendi momentumu, çıkış rallisinin gücünü sorguluyor.

XLM için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,15 dolar ve 1,21 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,064 dolar ve 1 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin