featured

Bu altcoin, 3 ayın en yüksek seviyesine dokunmasının ardından bir geri çekilmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK) bir süredir ilk kez 9,20 dolar seviyesinin üzerine çıkarak, değişken piyasa durumuna rağmen üç ayın en yüksek seviyesini kaydetti. Altcoin, %12’nin üzerinde umut verici bir haftalık kazanç kaydettiği için yatırımcıların yüzlerini güldürmeyi başardı.

Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 8,72 dolar civarında işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri ise 4,2 milyar doların üzerinde.

Santiment’in tweet’ine göre, birkaç zincir üstü ölçüm de önümüzdeki günlerde devam eden bir fiyat artışına işaret ediyor.

altcoin LINK

Santiment’in yukarıda bahsedilen güncellemesinin yanı sıra LINK, geçen haftadan beri devam eden yükselişten sorumlu olabilecek çeşitli gelişmelere de tanık oldu. Örneğin Chainlink, Arbitrum, BNBChain, Ethereum ve Polygon olmak üzere dört zincirde 14 entegrasyon gerçekleştirdi.

Oyundaki metrikler

Santiment’in grafiğine göre LINK, döviz fonlama oranı Ağustos ayından bu yana rekor seviyeye ulaştığı için türev piyasasından önemli ilgi gördü. Ayrıca, altcoin’in adres etkinliği de aynı yolu izledi ve başka bir olumlu sinyal olarak kabul edilebilecek büyük bir artış kaydetti.

Bununla birlikte diğer metrikler, yaklaşan bir trend dönüşüne işaret ettikleri için ilgili yatırımcıları rahatsız edebilir. Örneğin, LINK’in MVRV değeri önemli ölçüde yükseldi. Bu, olası bir zirveye işaret etti.

CryptoQuant’ın verileri, altcoin’in RSI değeri aşırı alım pozisyonunda olduğu için işlerin daha da kötüleşmek üzere olduğunu ortaya koydu. Bu, önümüzdeki günlerde bir satış olasılığını artırdı. Ayrıca, LINK’in döviz rezervleri de yükselişe tanık oldu. Bu da daha yüksek satış baskısına işaret eden bir düşüş sinyaliydi.

Yatırımcılar ne yapmalı?

Yatırımcılarım ne yapması gerektiği tam olarak belli değil. Çünkü LINK’in günlük grafiği ilginç bir tablo ortaya çıkardı. Altcoin, birkaç hafta yan bir rotada ilerledikten sonra parlamayı başardı. Böylece direncini yeni bir destek noktasına çevirdi. Diğer metrikler de oldukça iyimser görünüyordu. Örneğin, EMA’lar boğaların piyasada büyük bir üstünlüğü olduğunu ortaya koydu. Bunun nedeni, 20 günlük EMA’nın 55 günlük EMA’nın oldukça üzerinde olmasıydı.

Ayrıca, MACD değeri de bir alıcıların avantajlı olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, Chaikin Money Flow (CMF), LINK’in her iki yöne de gitmesine neden olabilecek nötr pozisyonun yakınında duruyordu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin