Bu altcoin, Binance US'de listelenmesinin ardından yükselişe geçti! Yeni bir ralli kapıda mı?
Bu altcoin, Binance US'de listelenmesinin ardından yükselişe geçti! Yeni bir ralli kapıda mı?

Bu altcoin, Binance US’de listelenmesinin ardından yükselişe geçti! Yeni bir ralli kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin TRON fiyatı 31 Mart 2022’de ApeNFT pazarının lansmanı ile bir gecede %9 kazanç sağlayarak düşüşten geri döndü. Dünyanın en büyük borsası Binance.us TRON’u listeledi ve altcoin yükselişe geçti. 83 milyon kullanıcı ve toplam 3 milyar işlemle Tron ağında zincir üstü aktivitede büyük bir yükseliş trendi var.

Binance.us, borsa platformunda TRON’u listeleyerek kullanıcılar arasında TRON talebini artırdı. Yatırımcılar NFT pazarının başlatılmasının TRON’un benimsenmesinin anahtarı olduğuna ve altcoin’de bir ralliyi tetikleyebileceğine inanıyor.

https://twitter.com/BinanceUS/status/1509319704627847168

TRON fiyatı için yüzde 40 kazanç yolda

TRON fiyatı bir yükseliş trendi başlattı ve kullanıcılara bir gecede %9 kazanç sağladı. Altcoin’in fiyat rallisi, 2022’nin başından bu yana gerçekleşen kayıplardan sonra geldi. TRON ekosistemindeki iki önemli güncelleme, sahipleri arasında yükseliş görünümünü körükledi.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in bir yan kuruluşu, TRON’un listelendiğini duyurdu. Altcoin için mevduatın artık platformunda yayında olduğunu açıkladı. TRX’in Binance.us’nin listeleme kararı altcoin’in benimsenmesinde önemli bir rol oynayacak. Tarihsel olarak, kripto borsasında listelenen varlıklar, talepte bir artışa ve buna karşılık gelen bir fiyat artışına tanık oluyor.

Borsa listelemesinin yanı sıra TRON, kullanıcılara meta veri tabanına maruz kalma ve dijital koleksiyonları ve varlıkları için bir platform sunmak için ApeNFT pazarına güç verdi. ApeNFT, TRX sahiplerini ve kullanıcılarını pazarında avantajlarla ödüllendirmeyi planlıyor.

ApeNFT ve TRON test tamamlandıktan sonra Justin Sun’ın pazar tarafından sunulan bonusları tanıtacağı sanal bir lansman etkinliğine ev sahipliği yapacak. Altcoin ekosistemindeki ilk metaverse temalı canlı yayın, Justin Sun’ın sanal dünyadaki ilk çıkışıyla birlikte yayına giriyor.

Analistler, TRON fiyat trendini değerlendirdi. Analistler, saatlik grafikteki hareketli ortalamaların yükseliş ve pozitif hizada olduğunu gözlemledi. TRON fiyat artış trendinin sabit kalabileceğini gösteriyor.

“Kripto analisti, 2022 Nisan ortasında TRON fiyatında %40’lık bir artış öngördü. Analist, altcoin fiyat grafiğinde 0,07 dolarlık bir yeniden test bekliyor.”

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin