Bu altcoin bıçak sırtı! İşte dikkat edilmesi gereken seviyeler!
Bu altcoin bıçak sırtı! İşte dikkat edilmesi gereken seviyeler!

Bu altcoin bıçak sırtı! İşte dikkat edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı 22 Ocak’tan bu yana çok önemli bir destek seviyesinde sallanıyor. Bu konsolidasyon, altcoin için yeni bir yükselişi tetiklemek için hayati önem taşıyor olabilir. Yatırımcıların bu potansiyel yükselişten yararlanmak için kendilerini konumlandırmaları gerekli.

Polkadot fiyatı toparlanmaya başlayabilir

Polkadot fiyatı 16 Ocak ile 24 Ocak arasında %44 düştü ve 16,89 dolarlık destek seviyesini yeniden test etti. O zamandan beri, DOT bu seviyeyi defalarca gördü ve şu anda seviyenin hemen üzerinde konsolide oluyor.

İlginç bir şekilde, Polkadot fiyatı mevcut pozisyonunun hemen altında bulunan ve istikrarlı bir temele işaret eden haftalık 15,05 dolar destek seviyesine sahip. Bu nedenle, alıcıların yeniden canlanması, DOT için bir yükseliş trendi başlatabilir.

Boğaların en büyük avantajı ise 24,18 dolarlık engele kadar mevcut olan çok az direnç bariyerinin bulunması. Bu analiz, Polkadot fiyatının %42’lik bir artış potansiyelini gösteriyor. Yükseliş trendi 50 günlük Basit Hareketli Ortalamayı 24,86 dolarda yeniden test ederek toplam kazancı %46’ya da getirebilir.

Bu altcoin bıçak sırtı! İşte dikkat edilmesi gereken seviyeler!

Bu bariyer çok önemli

Polkadot fiyatı için işler iyimser görünse de, boğaların 15,05 dolar seviyesinde işi devralmaması büyük bir sorun yaratabilir. Bu bariyerin kırılması, talep bölgesinin 10,37 dolardan 12,93 dolara kadar yeniden test edilmesine yol açabilir.

Bu bariyerin altına yakın bir günlük mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılarak daha düşük bir dip oluşturacaktır. Bu durum, Polkadot fiyatının 7 dolara kadar düşmesine sebep olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin