featured

Bu altcoin, son 24 saatte balinaların gözdesi oldu! Peki, fiyat performansı nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin, balinalar arasında oldukça popüler bir varlık. Ancak buna rağmen, kripto para piyasasında herhangi olumlu bir performans gösteremiyor.

ApeCoin, son 24 saatte en büyük 5,000 Ethereum adresi arasında en çok işlem gören varlıklardan biri oldu. Yatırımcılar, son 24 saat içinde 20 milyon dolardan fazla token taşıdı. Aynı dönem için toplam işlem hacmi yaklaşık 250 milyon dolar civarında.

altcoin APE balina

Balina adreslerinde aktif olarak işlem görmesinin yanı sıra, en büyük 100 Ethereum balinası adreslerinde yaklaşık 20 milyon dolar değerinde APE tutuyor. Bu da onu kripto para piyasasındaki tüm altcoin’ler arasında gözde konumuna sokuyor.

ApeCoin fiyat performansı

Ethereum balinalarının yüksek aktivitesine rağmen, altcoin’in son iki gündeki volatilitesi %1 civarında kaldığı için fiyat performansının göz doldurduğu söylenemez. Yatırımcıların bu kadar düşük faaliyeti, bir kullanım durumunun olmamasına ve genel olarak NFT endüstrisinin çöküşüne bağlıdır.

Kâr oranında gelince de düşüşte olduğu görülüyor. APE, nisan ayında yeni bir zirveye ulaştığından bu yana değerinin yaklaşık %80’ini kaybetti.

Taşıma sorunları

Son derece başarılı bir kripto para dağıtımının ardından APE, Ethereum ağında büyük bir kargaşaya neden oldu. Bunun yanı sıra büyük bir ücret artışına neden oldu, ağı tıkadı ve bunun üzerine merkezi olmayan uygulamaları kullanılamaz hâle getirdi.

Kısa bir süre sonra, NFT koleksiyonunun ve altcoin’in arkasındaki geliştiriciler, sözleşmede sorunlu bir kod sağlamakla suçlanmalarına rağmen, gelecekte Ethereum ile ilgili sorunlardan kaçınmak için topluluğa parayı kendi ağlarında taşımasını teklif etti.

Teklife rağmen, ApeCoin ve BAYC koleksiyonunun arkasındaki DAO, olumsuz görüşlerini dile getirdi. Ayrıca, APE’nin başka hiçbir yerde hareket etmeden Ethereum zincirinde kalması gerektiğini belirtti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin