Dikkat: Bu altcoin aşağı yönlü bir kırılmaya hazırlanıyor!
Dikkat: Bu altcoin aşağı yönlü bir kırılmaya hazırlanıyor!

Dikkat: Bu altcoin aşağı yönlü bir kırılmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üçgen içindeki 50 dolarlık destek bölgesine %10’luk serbest düşüş, altta yatan düşüş eğilimindeki artışı gözler önüne seriyor. Altcoin LUNA fiyatı 50 doları aşacak mı?

LUNA’nın fiyat hareketi, direnç trend çizgisini aşmak için yakın zamanda tersine çevrilerek, daha düşük bir yüksek oluşumla sonuçlanan simetrik bir üçgen modeli oluşturdu. Bununla birlikte, 50 dolarlık yatay bölgenin yakınında oluşan yükseliş mumu, üçgen formasyonu içinde yükselişe dönüşü gösteriyor. Terra aşağı yönlü bir kırılma yaşayacak mı?

Altcoin’in geçmiş performansı

Bitcoin 41 bin doların altına düştüğünde, çoğu altcoin bundan olumsuz etkileniyor. Altcoinler dün gece önemli bir düşüş yaşadı. Altcoin LUNA fiyatı, dün gece %10,30 düştü ve bu da 50 dolarlık destek bölgesine ani bir dönüşle sonuçlandı.

Şu anda, Terra’nın fiyatı, destek bölgesindeki yeni oluşan günlük mumda %1,68’lik bir artışla 51,13 dolar.

TradingView Chart

Teknik analiz

LUNA coin fiyatı, destek trend çizgisine yakın piyasa fiyatı ile simetrik bir üçgen modeli oluşturuyor. Bu nedenle, traderlar, kalıp içinde yankılanmaya devam etmek için direnç trend çizgisine bir yükseliş dönüşü bekleyebilirler.

Çok önemli 200 günlük EMA, düşen fiyata destek sağlıyor ve hareket halindeki yükseliş trendinin korunmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte, 50 ve 100 günlük EMA, negatif bir eğim ve düşüş eğilimi ipuçlarını koruyor.

Ayılar trendi devraldıkça RSI Göstergesi eğimi %50 işaretinin ve 14 günlük SMA’nın altına düşüyor. Bununla birlikte, uzun süredir devam eden yatay hareket, boğalardaki zayıflığı yansıtıyor.

Stokastik RSI göstergesi, aşırı alım bölgesinde K ve D çizgilerinde düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, çizgilerin düşen eğimi, LUNA/USD grafiğinde bir ayı döngüsünün başladığını gösteriyor.

Kısacası, teknik göstergeler simetrik üçgenin düşüş eğilimine girme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Fiyat tahmini

Altcoin’in fiyatı, ayıların trend kontrolünü ele geçirdiğini ve 45 doların altına doğru olası bir düşüş ihtimalini gösteriyor. Ancak, yatırımcıların herhangi bir ayı tuzağına düşmemek için fiyat hareketi onayını beklemeleri gerekiyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin