Bu altcoin aniden yükselişe geçti! Peki neden?
Bu altcoin aniden yükselişe geçti! Peki neden?

Bu altcoin aniden yükselişe geçti! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni ortaya çıkan altcoin, devam eden piyasa trendi ile ters orantılı sinyaller sergilemeye meyillidir ve davranışını dün de sergiledi.

Temel bilgiler:

  • Safemoon (V2), pazarın geri kalanı daralırken %5,6’lık bir artış yaşadı.
  • Altcoin, yaklaşmakta olan Safemoon kartı gibi gelişmelerin ardından toplanıyor.
  • Balinalar şu anda 1 trilyon SFM arzının yaklaşık %50’sini elinde tutuyor.

SafeMoon’un orijinal protokolünden Aralık 2021’de ortaya çıkan SafeMoon V2, bu ayın başlarında iyi bir hızdaydı. Kripto para piyasasındaki diğer tüm altcoinlerin aksine bugün bu hızı yeniden canlandırdı.

Altcoin’i önümüzdeki günlerde neler bekliyor?

SFM’nin yakın zamanda oluşturulduğu protokolde bölünmeye yol açan olaylar hakkında rapor verilmişti. Ve bugün, altcoin ile devam eden yükseliş sayesinde SafeMoon bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Şubat ayından bu yana kripto para düşüş eğilimindeydi ve fiyat göstergeleri de destek vermiyordu.

Bollinger Bantlarına göre, altcoin Şubat ayının ikinci yarısı ve Mart ayının ilk yarısı boyunca volatiliteye karşı oldukça savunmasızdı. Volatilite şu anda olduğu gibi altcoin için de önemli ölçüde yüksek.

Böylece, düşüş işaretleri fiyat hareketine hakim olmaya devam etti ve Bollinger Bantları (beyaz çizgi) Mart ayının sonuna kadar direnç olarak hareket etmeye devam etti. Ancak Nisan ayının ilk birkaç gününde gelişen yükseliş işaretleri, fiyatı daha da yükseltti ve 0,00124 dolara yükseliş, direnci kripto para için desteğe çevirdi.

Ancak, bu hafta itibariyle, kripto para tekrardan düşüş eğilimine geçti ve dün 0,008399 dolardan işlem görerek için %32’nin üzerinde kayıp yaşadı. Bununla birlikte bugün, kripto para %5,63 arttı ve yazım sırasında 0,008872 dolardan işlem görüyor. Devam eden ekosistem gelişmeleri, kripto paranın daha da artmasına yardımcı olabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin