featured

Yeni bir rekor kıran bu altcoin, ani bir düzeltme yaşayabilir! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, 5 Kasım’da sosyal katkıları, sosyal atıfları ve sosyal etkileşimlerinde tüm zamanların yeni bir rekorunu kırdı. Sosyal aktivitedeki ralli, geçen ayki fiyat rallisine bağlı.

Fiyat şu anda yükselmiş olsa da, fiyatın tersine çevrilebileceğine dair işaretler var.

LunarCrush’tan alınan verilere göre, 5 Kasım’daki gün içi ticaret seansı sırasında Binance Coin (BNB) sosyal aktivitesinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Kripto para birimi sosyal analiz platformuna göre, BNB günlük sosyal katkıda bulunanlarda, sosyal sözlerde ve sosyal etkileşimlerde tüm zamanların yeni en yüksek seviyelerini kaydetti.

5 Kasım itibariyle, BNB token’ları için sosyal bahislerin sayısı toplamda 7,25 milyona ulaştı. Toplam sosyal etkileşimleri 8.17 milyara ulaşırken, günlük ortalama sosyal katkıda bulunanların sayısı 14.105 idi.

Kripto para biriminin sosyal faaliyetindeki artış, genel kripto para piyasasındaki son fiyat artışına bağlıydı. Bu da BNB’nin fiyatının geçen ay %13 oranında artmasına neden oldu.

Son 30 gün içinde neler oldu?

Bu yazının yazıldığı sırada BNB, 353,21 dolar civarında işlem görüyor. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, piyasa değerine göre en büyük 4. kripto para birimi 30 gün önce 313 dolardan işlem görüyordu. Bu süre içinde günlük işlem hacmi ise %12 arttı.

Zincir üstü veriler, geçen ayki fiyat artışının birçok BNB sahibine kâr getirdiğini ortaya koydu. Zincir üstü analitik platformu Santiment’e göre, BNB’nin 30 günlük hareketli ortalamada değerlendirilen piyasa değeri-gerçekleşen değer (MVRV) oranı, kâr elde eden BNB sahiplerinin oranında, kâr elde eden BNB sahiplerinin oranında tutarlı bir büyüme gösterdi.

BNB’nin 30 günlük MVRV oranı, yazının yazıldığı sırada %23,80 seviyesindeydi. Tüm sahiplerinin token’larını mevcut fiyatından satması durumunda yatırımlarında çifte kâr elde edeceklerini gösterdi.

Geçen ayki fiyat rallisinden yararlanan BNB balinaları çantalarını doldurmaya başladı. Santiment’in verilerine göre, son 30 günde tüm BNB sahiplerinin sayısı arttı. En fazla büyümeyi gören, 100,000 ila 1,000,000 adet BNB  token’ı tutan balinalardı. Bu dönemde %16’lık bir artış kaydedildi.

Fiyat nereye gidebilir

Günlük grafikte değerlendirildiğinde, altcoin’in MACD’sinin konumu, 19 Ekim’de yeni bir boğa döngüsüne başladığını gösterdi. O zamandan beri fiyatı %29 oranında arttı.

Temel göstergelerin okumaları, bu yazının yazıldığı sırada BNB’nin aşırı satın alındığını ortaya koydu. Örneğin, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 78,67’de yükseliş trendindeydi. Benzer şekilde, Para Akışı Endeksi de 85,02’de işlem görüyor.

altcoin BNB

Alıcılar bir varlığın fiyatını bu seviyelerde tutmayı zor bulduklarından, bu aşırı alımlarda fiyat tersine çevrilmesinin yaygın olduğunu belirtmek yerinde olacaktır. Bu nedenle dikkatli olunması tavsiye edilir.

EWN


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin